Ce faci pentru ca părul vopsit să aibă o culoare intensă?

Multe femei se confruntă cu problema părului deteriorat după vopsire. Una din cititoarele nostre a hotărât să ne împărtășească câteva sfaturi  la care apelează ea, pentru a păstra mai mult timp culoarea părului. Iată deci care sunt secretele ei

separator
:

idei-de-vara-indispensabile-pentru--2907161214

– Folosesc un șampon special pentru păr vopsit care îmi păstrează culoarea intensă mai mult timp și îmi face părul mătăsos și strălucitor. Șamponul normal deseori poate degrada culoarea și nu îmi hidratează îndeajuns scalpul și părul.

– Folosesc mereu balsam sau mască pentru păr vopsit, pentru a hidrata în profunzime părul și pentru a oferi strălucire. Deseori folosesc și un balsam cu efect de intesificare a culorii în locul balsamului meu obișnuit. Și balsamurile de tip leave-in sunt ok, îmi oferă de multe ori protecție împotriva razelor solare și deci îmi protejează culoarea.

– Nu folosesc niciodată peria pe părul ud. Aștept până se usucă sau folosesc un pieptene cu dinți rari pentru a-mi descurca părul, începând de la vârfuri și urcând treptat spre rădăcini.

– Iar vara, pentru că este foarte cald afară și obișnuiesc să merg la piscină, apelez la un alt truc pentru păr: îl ud cu apă minerală înainte de a intra în apă, ceea ce ajută împotriva substanțelor chimice din piscine, iar culoarea e mai protejată și nu își pierde din intensitate.

– De asemenea, apelez și la metode naturale de a prelungi durata de viață a culorii mele. Infuzia tare din cafeaua măcinată o aplic pe părul uscat doar după ce se răcește, aștept 30 de minute, după care mă spăl normal pe păr. Trucul dat oferă părului meu stralucire.

Efectul este senzațional, iar culoare se menține mult timp.

Maria Ursu 

alte Articole interesante