Ce faci ca să-ți crească părul mai repede

Femeile care-și scurtează părul doar o dată sau de două ori pe an pentru că consideră că așa crește mai repede, fac o greșeală foarte mare. Dacă vrei un păr lung și sănătos, trebuie să-l tunzi constant.

separator

1. Părul lung

Părul lung este mult mai fragil, subțire, predispus la rupere și cu vârfuri despicate. Specialiștii spun că este important ca părul lung să fie tuns o dată la două luni. Trebuie să tai doar vârfurile cu probleme. Dacă faci această operațiune în mod constant, vei avea un păr sănătos și bogat pe parcursul întregului an!

2. Părul mediu

Dacă ai părul de lungime medie, poți urma aceleași reguli ca și femeile care au părul lung. Deci, este important să-l tunzi la o lună și jumătate- două. Dacă ai părul tuns în scări, va trebui să fii și mai atentă la vârfuri deoarece acestea se deteoriorează mai repede decât atunci când este tăiat drept.

3. Părul scurt

În acest caz, vizitele la coafor trebuie să fie și mai dese. Specialiștii în beauty spun că femeile cu părul scurt necesită o tunsoare o dată la 4-8 săptămâni, astfel încât părul să arate impecabil și să-i păstrezi prospețimea. Dacă nu-l scurtezi la timp, părul își pierde forma și nu se mai aranjează așa cum îți dorești.

sursa

Pe ciocolată, pe un balon sau în formă de pașaport?
Articolul anterior
A folosit un aparat de mărire a buzelor și a intrat în panică când s-a văzut!
Articolul următor
Alte articole interesante