Ce faci dacă ai pielea foarte uscată? Noi am găsit soluția

Este știut faptul că poluarea mediului înconjurător afectează enorm de mult aspectul și textura pielii.  Iar stresul, stilul de viață dezordonat, dietele dezechilibrate și expunerea la diferiți factori alergenici au efecte negative asupra ei.

separator

Iar pe lângă factorii enumerați mai sus, pielea uscată apare și din cauza autoîngrijirii incorecte. Primul sfat care îl oferă medicii este acela de a evita băile fierbinți, săpunul dur, soarele și expunerea la vânt. Aceștia fiind principalii factori externi care accentuează suferința pielii uscate.

crema-ochi-crema-fata-2

De asemenea, o altă metodă este și folosirea produselor de îngrijire specifice probelemelor enumerate, iar cremele cele mai bune și cu efect bun sunt cele care conțin uree. Ea fiind un produs rezultat din degradarea proteinelor, cu o capacitate excelentă de a hidrata și catifela. Cremele care conțin până la 10% uree sunt recomandate pentru a calma pielea uscată.

masca-de-fata-hidratanta-si-regeneranta-pentru-ten-uscat-unisex-20-gr_10299_1_1468924597

În ajutorul celor suferinzi de problemele aminitite mai sus, există un brand dedicat întru totul îngrijirii pielii uscate și sensibile. Brand-ul numis®med, creat și permanent îmbunătățit cu dermatologi de renume începând cu anul 1982, furnizeză epidermei substanțe nutritive importante pentru procesul de regenerare naturală.

15385489_1161701573908115_3391462292132349400_o

Crema de zi NumisMed
Numis Med crema ZI cu 5% uree+hyaluron pentru pielea foarte uscată.
Emulsia netedă cu uree acționează eficient asupra pielii uscate astfel sentimentul de tensiune fiind redus. Pielea feței se simte netedă și catifelată și dă un aspect îngrijit.
Textura plăcută este potrivită ca o bază de machiaj.

Crema de noapte NumisMed
Numis Med cremă NOAPTE cu 5% uree+hyaluron.
Conținutul bogat de uree și acid hialuronic stimulează regenerarea pielii și se activează peste noapte, reconstruind astfel bariera de lipide de protecție. Pielea pare mai fermă și mai elastică. Ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii în timpul iernii.

Oferta de sărbători de la NumisMed: la balsamul de mâini care costă 130 lei se dă unul de 20 ml cadou.

Această gamă o găsești în rețeaua Farmaciei Familiei. 

Partenerii noștri
Author NumisMed
Facebook: https://www.facebook.com/NumisMed-Moldova-1833716526681256/
Valeria Lungu, eroina lui Carla’s Dreams
Articolul anterior
Cât costă brazii de Crăciun în Chișinău!
Articolul următor
Alte articole interesante