Ce proceduri caută bărbații în saloanele de frumusețe!

Dacă în trecut bărbații erau stresați atunci când trebuiau să meargă la saloanele de înfrumusețare, acum procedurile au devenit și pentru ei o plăcere. Aceștia fac mai puține împachetări, dând preferință masajului facial și pedichiurii.

separator

“Cu 2-3 ani în urmă, bărbații nu prea veneau în saloanele spa. Acum, aceștia sunt mult mai deschiși și au mai mare grijă de corpurile lor. Majoritatea preferă pedichiura medicală, pilingul pentru picioare, procedurile de relaxare și curățare pentru urechi, procedurile faciale și masajul indian„ , povestește Livia, director marketing la un salon din capitală.
“ Avem câte 2-3 bărbați în fiecare zi. Ei vin la salon pentru a-și face manichiura, proceduri anti-cuperoză, anti-acneice, masaj facial.”, adaugă Valeria, consultant.

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Specialistul Oohlala răspunde: 10 întrebări esențiale despre epilare cu zahăr

Epilarea a fost mereu un subiect de discuție și a creat mereu diverse situații de contradicție. În acest video, împreună cu specialistul Oh la la, Diana Seu, am discutat despre cele 10 întrebări legate de epilarea definitivă cu zahăr. Ah da, te îndemnăm să ne scrii ce ai mai vrea să știi și promitem să venim cât mai repede cu răspunsul așteptat de tine!

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:

Instagram: https://www.instagram.com/oohlala_md/

Facebook: https://www.facebook.com/epilareoohlala

Gândaci de bucătărie într-o conservă de mazăre fabricată în Moldova
Articolul anterior
O metodă nouă de diagnosticare a afecţiunilor ochiului
Articolul următor