Ce să faci în diminețile în care nu-ți iese machiajul!

De obicei, atunci când te grăbești cel mai tare, nici machiajul nu iese cum trebuie. Îți oferim 5 trucuri cu ajutorul cărora vei arăta mai bine și vei economisi timpul prețios de dimineață.

separator
shutterstock_198780530
  • Ca să elimini excesul de blush, ia o pensulă fină, prinde o cantitate suficientă de pudră translucidă și aplic-o pe zonele problemă pentru a mai difuza din produs.
  • Dacă fondul de ten folosit este prea închis pentru nuanța ta de ten, ai putea încerca să îndulcești produsul cu o pudră, dar cel mai bine este să te demachiezi și să încerci să-ți cumperi altul cât mai repede.
  • Genele tale arată ca piciorușele de păianjen din cauza excesului de mascara? Nu încerca să le separi cu periuța specială, se vor rupe. Folosește un demachiant eficient, prinzând genele între dischete – așa nu vei afecta machiajul ochilor.
  • Nu înțelegi de ce mai ai cearcăne deși ai aplicat concealer? Mai mult ca sigur, ai greșit ordinea aplicării produselor. Mai întâi întinzi fondul de ten, apoi concealer-ul.
  • Coșurile ies în evidență după machiaj? Probabil folosești același concealer pentru cearcăne și coșuri. Greșit! În timp ce zona de sub ochi trebuie iluminată, imperfecțiunile trebuie ascunse cu un produs de aceeași culoare cu cea a pielii tale.

sursa

Antonia s-a făcut blondă. Vezi schimbarea de look!
Articolul anterior
Medicii chinezi au salvat mâna unui bărbat, tăiată într-un accident de muncă, „plantând-o” în picior
Articolul următor
Alte articole interesante