Ce trebuie să faci că să devii o femeie fatală

Femeia fatală are clasă, e atrăgătoare și misterioasă. Și tu poți să devii una. Vezi care sunt acele detalii de care trebuie să ții cont, dacă îți dorești să lași în urma ta doar impresii frumoase.

separator
femeie-parfum
Înfățișarea
Dacă vrei să fii o femeie fatală adevărată, ar trebui să te îmbraci ca atare – adică în haine retro sexy și închise la culoare. Alege haine bine croite care atrag atenția într-un mod subtil și cu gust. Optează pentru culori închise, precum castaniu, negru sau verde închis. Asortează-le cu o pereche de pantofi cu toc, dar asigură-te că poți să mergi cu ei. Poți încerca: rochii de mătase, rochii roșii îndrăznețe, pantaloni de piele, blugi cu talie înaltă, o haină de blană.Poartă un parfum care să te reprezinte
Femeile fatale au de obicei un parfum care le reprezintă, deci trebuie să-l găsești pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Nu ar trebui să fie unul de fructe sau prea copilăresc, ci unul sexy și seducător. Încearcă lemn de santal și lavandă pentru a-i face pe toți să te țină minte oriunde mergi. Nu trebuie să exagerezi, trebuie doar să-ți dai puțin pe gât și pe încheieturi.

Caută să ai un păr seducător
Există câteva coafuri care te pot ajuta să obții înfățișarea de femeie fatală pe care ți-o dorești. Poți să-l ții foarte scurt, foarte scurt numai pe o parte, în culori îndrăznețe, precum blond de platină, castaniu închis, negru sau roșcat cafeniu. De asemenea, încearcă să nu-ți dezvălui întreaga față. Lasă niște bucle pe o parte, ca să să pari mai misterioasă. O tunsoare în formă de A îți poate oferi o privire misterioasă și severă.

Poartă cu încredere rujul roșu
Ca să fii o adevărată femeie fatală, trebuie să știi cum să porți rujul roșu. Aplică unul care se potrivește cu tonul pielii tale, gândește-te la un creion de buze care să ți le evidențieze și verifică-ți buzele o dată la fiecare câteva ore pentru a vedea dacă trebuie să aplici iar ruj. Asta e ceva specific unei femei fatale și ar trebui să respecți obiceiul, chiar dacă tu nu ești obișnuită să porți mult machiaj. Aplică-ți din nou rujul doar în baie, nu-i lăsa pe oameni să te vadă făcând asta, deoarece o parte din mister o să dispară.

Fii deșteaptă
Educația adevărată e ceva care te deosebește de mulțime. Dacă ești frumoasă și inteligentă vei fi mai atrăgătoare. Nu-ți fie frică să-i lași pe bărbați să vadă că au de-a face cu o femeie interesantă și inteligentă căreia nu-i e frică să spună ce gândește. Fii mândră de cât de mult muncești și de cât de mult citești. Să nu crezi că a te purta ca o fată prostuță te va duce prea departe.

Ai grijă la tonul vocii tale
O femeie fatală nu va vorbi niciodată prea tare pentru că nu își dorește să se facă auzită în acest fel. Încearcă să îți dozezi tonul vocii astfel încât să fii seducătoare și interesantă, iar vocea ta să îi calmeze și liniștească pe cei din jur.

Îngrijește-te
Cei din jur vor fi impresionați atunci când își vor da seama că ești pe deplin independentă și că nu ai nevoie de nimeni și de nimic. Este important să te bazezi doar pe tine pentru lucrurile pe care ți le dorești și să arăți mereu bine îngrijită. Un bărbat adevărat își va dori să aibă alături o femeie sigură și stăpână pe ea.

Adoptă personalitatea unei femei fatale
O femeie fatală nu are nevoie să vorbească prea mult despre ea sau să le explice celorlalți toate lucrurile pe care le știe sau le crede. Astfel, este important să ai grijă ce vorbești și când vorbești, nu îi certa pe cei din jurul tău și nu încerca să faci pe deșteaptă.

Sursa

O fetiță de 3 ani din raionul Strășeni a ajuns în comă, după ce a fost accidentată de un automobil
Articolul anterior
Un cuplu din Căușeni au așteptat 16 ani ca să devină părinți. Acum au tripleți
Articolul următor
Alte articole interesante