Ce trebuie să știi despre beneficiile semințelor chia

Semințele de chia sunt un superaliment, care are o multitudine de beneficii. A fost cunoscut încă în imperiul aztecilor, fiind o sursă importantă de acizi grași Omega-3, antioxidanți și aminoacizi pentru acest popor.

separator

Aceste semințe sunt energizante și echilibrează cantitatea de zahăr în sânge, conțin multe fibre solubile, sunt ușor digerabile, hidratează colonul și favorizează digestia. Consumul lor te ajută să crești masa musculară, să stăpânești pofta de mâncare și să slăbești.

chia1

Chia în îngrijirea tenului și corpului

La fel de benefice sunt semințele chia și pentru pielea ta, oferindu-i hidratarea necesară.

Semințele de chia au stat la baza Complexului Active Seed, dezvoltat special pentru gama de îngrijire pentru ten Nutra Effects  lansată de Avon în anul 2015.

chia2

În acestă toamnă Avon vine cu încă o lansare, ce are la baza miraculoasele semințe, bogate în ingrediente hrănitoare.

Inovația a Institutului Skincare Avon din Suffern, New York, Nutra Effects are la bază un complex activ bazat pe semințe de chia, ulei de migdale, Omega 3, vitamine și minerale.

„Produsele Nutra Effects sunt adecvate pielii sensibile, sunt complet hipoalergene. Formulele sigure, fără parabeni și ftalați, cu ingrediente natural active, sunt perfecte pentru îngrijirea zilnică a pielii, mai ales în această perioadă, când pielea noastră are  nevoie de un plus de hidratare” – povestește Ioana Simian, medic dermatolog și specialist Avon.

chia3

Produsele din gama Nutra Effects pentru îngrijirea corpului sunt disponibile în variante de cremă sau loțiune pentru corp, în versiuni de ambalaj de 250 și 400 ml. Îmbogățite cu ulei din semințe de migdale și semințe chia produsele se absorb rapid și mențin pielea catifelată în decurs de 48 de ore.

 Caută produsele din gama Nutra Effects în Broșura Avon sau pe www.avon.md și comandă-le la Reprezentantul tău Avon.

 

Partenerii noștri
Author Avon
Facebook: https://www.facebook.com/Avon.md/?fref=ts
Andreea Bălan i-a ales un nume deosebit fetiţei sale!
Articolul anterior
Tragedie într-o familie din Căuşeni! O tânără a vrut să-şi pună capăt zilelor după o ceartă cu mama sa
Articolul următor
Alte articole interesante