Cea mai scumpă cosmetică din lume!

Ce ai zice dacă trusa ta de machiaj ar valora mii de euro? Ar însemna că toate cosmeticele care ți le-ai ales sunt ambalate în diamante rare și că toate fardurile au în compoziție aur de 24 de karate. Ei bine, află că în lume există asemenea produse, chiar dacă acest lucru pare incredibil.

separator

most-ridiculously-priced-beauty-products-5

Cele mai scumpe farduri sunt cele vândute în recipiente-bijuterie, care conțin diamante albe sau albastre, încrustate în aur. Firma care a scos pentru primă dată astfel de farduri se numește H. Couture Beauty.

Aceștia au pus într-un recipient pentru mascara 2.500 de diamante albastre, în timp ce un banal ruj este bătut cu aproximativ 1.200 de diamante roz. Iar prețul este de tocmai 14 milioane de dolari.

website-pics-300

Cele mai scumpe cosmetice care nu sunt în carcase-bijuterie costă în jur de 1.000 de dolari bucata. Cele care depășesc 5.000 de dolari bucata, ca de exemplu blush-ul de obraz au în compoziție aur sau platină.

Oricum, aceste blush-uri sunt mai ieftine decât cele mai scumpe creme anti-aging care costă în medie 402 de dolari pe gram.

Există însă oameni care folosesc produse la asemenea prețuri? Desigur, există.

t1@e64b859a-a512-42c8-9a17-260a47c7ba58Charlize Theron e o împătimită a fardului de obraz cu platină, iar Halle Berry a încercat rujul cu diamante, dar până la urmă s-a decis să cumpere doar compoziția, pentru 150 de dolari.

Michelle Pfeiffer e renumită pentru modestia ei, cu toate acestea la una dintre galele premiilor Oscar a apelat la un mascara de peste 3.000 de dolari bucata, iar Diane Kruger și-a făcut de curând apariția la Veneția cu un fard de ochi care valora nu mai puțin de 850 de dolari pentru o singură aplicare.

Iarba minune care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească!
Articolul anterior
Jachete și bolerouri de mireasă
Articolul următor
Alte articole interesante