Cel mai eficient tratament antiacneic pe bază de ingrediente naturale ce conține un set de 7 produse cosmetice

Dacă faci parte din categoria persoanelor care se luptă cu un ten acneic, atunci încearcă setul de îngrijire ACNE FREE LINE conceput pe bază de ingrediente naturale, testate clinic, cu rezultate uimitoare. De ce? Pentru că tratamentul Acnee Free cuprinde 7 produse cosmetice destinate ritualului de îngrijire zilnică, adaptate conform tipului de ten care poate fi  mixt, gras, uscat sau normal.

Transformă ACNE FREE LINE în aliatul pielii tale, pentru ați recăpăta starea de bine.

ACNE FREE LINE pentru ten normal/uscat

Beneficii și rezultate:

  • Piele uniformă, aspect sănătos
  • Efect reconfortant și revitalizant
  • Elimină impuritățiile și decongestionează tenul
  • Rol antiinflamator
  • Reducerea hiperkeratozei, inflamației și proliferării bacteriene
  • Hidratare celulară adecvată
  • Repară și protejează pielea
  • Stimulează secreția de colagen I și III

Setul cuprinde 7 produse, care constituie pașii în rutina ACNE FREE.

PASUL 1-   CELLULAR CLEANSING CREAM

CELLULAR CLEANSING CREAM – Cremă spectaculoasă de curățare cu acid Azelaic și vitamina C liposomală, constituie primul pas în rutina de îngrijire a ACNE FREE piele uscată/normală.

PASUL 2- SOFTENING AND BALANCING CELLULAR CLEANSER

SOFTENING AND BALANCING CELLULAR CLEANSER– Acest demachiant celular, oferă beneficii excepționale de hidratare și anti-iritare, contribuie în același timp la calmarea pielii și la îmbunătățirea texturii, elimină urmele de machiaj și impuritățile.

PASUL 3- SUPER ACNE CELLULAR CONTROL LOTION

 Această loțiune, oferă beneficii excepționale pentru decongestionarea, tenului, reducerea inflamației și proliferării bacteriene contribuind în același timp la calmarea pielii.

PASUL 4-   CELLULAR ACNE & SPOT SERUM

 Acest ser super concentrat, oferă beneficii excepționale pentru decongestionarea, tenului, reducerea inflamației și proliferării bacteriene contribuind în același timp la calmarea pielii și uniformizarea tenului. O formulare inegalabilă, care detoxifică, reînnoiește și resetează tenul.

PASUL 5- CALMING NON-STOP  DAILY MOISTURE  CREAM

O cremă delicată, hidratantă, calmantă și cicatrizantă, care fortifică pielea folosind secretele activelor vegetale derivate din natură. Crește rezistența pielii la factorii de mediu, poluare și restabilește echilibrul hidric.

PASUL 6- CELLULAR ACNE SKIN REPAIR CREAM

O formulă intensivă care ajută la revitalizarea și perfecționarea luminozității, elasticității și restructurării pielii în timp ce dormiți. Contribuie la refacerea barierei naturale, depigmentează și  cicatrizează tenul în cel mai eficient mod. 

PASUL 7- CELULLAR ACNE DETOX FACE MASK

O mască facială delicată, exfoliantă și detoxifiantă cu cărbune încapsulat ajută la reînnoirea, reîmprospătarea și revitalizarea pielii, având rol puternic detoxifiant, calmant și cicatrizant. Infuzată cu Retinol liposomal, Vitamina E , Acid Azelaic, vitamina B12 și cărbune încapsulat, această mască ajută pielea să respire, elimină impuritățile și sebumul oxidat, rezultând o piele, uniformă, luminoasă, catifelată.

Cel mai eficient tratament antiacneic pe bază de ingrediente naturale, ce conține un set de 7 produse cosmetice
Articolul anterior
Corneliu Botgros dezvăluie de ce a murit mama sa
Articolul următor
Alte articole interesante