Cele mai bizare trucuri folosite de vedete!

Frumuseţea este un dar, care mai implică și efort de menținerea sa, atenţie la detalii şi bineînţeles, secrete. Chiar dacă unele secrete par ciudate, sunt destul de eficiente.Vezi mai jos o listă de trucuri ciudate folosite de vedete.

separator

Cate Blanchett

Pentru a obţine un ten aşa de radiant, Cate Blanchett folosește următorul truc: “Uleiurile de măsline şi nucile de macadamia sunt foarte bune pentru ten. Aplică-le la duş şi pielea ta va căpăta vitalitate. Le-am încorporat într-un scrub homemade, cu suc de grapefruit şi sare de mare, un truc de frumuseţe pe care l-am învăţat de la un prieten de-al meu”, a declarat actriţa.

[9th Dubai Film Festival Opening - Dubai

Demi Moore

Vedeta arată incredibil de tânără pentru cei 50 de ani împliniţi, aceasta a recunosut că îşi întreţine tinereţea şi tonusul cu metode nu tocmai convenţionale. Actrița se supune unei terapii de detoxifiere cu lipitori. “Îţi detoxifică sângele”, a explicat Demi Moore. „Ele poartă o enzimă care atunci când te muşcă, se eliberează în sânge şi apoi sângerezi pentru un foarte scurt timp. Sănătatea ta este astfel optimizată!”.

demi-moore

Kate Hudson

Actriţa în vârtsă de 33 de ani are o piele impecabilă şi pentru a ajunge la aceste rezultate, a declarat că îşi spală tenul în băi de gheaţă pentru revigorarea strălucirii.

kate-hudson

Salma Hayek

Are 46 de ani, dar pare cu cel puţin 15 ani mai tânără şi asta pentru că Salma Hayek este o susţinătoare înfocată a detoxifierii. “Fac cure de toxifiere cu sucuri de circa 15 ani. Pielea mea străluceşte după ce-a de-a treia zi de terapie”, a menționat actrița.

salma

Sandra Bullock

Vedeta are pielea fină ca a unui copil la cei 48 de ani ai săi şi asta doar pentru că foloseşte cremă de calcan sub ochi: “Este unul dintre cele mai bune secrete de frumuseţe, previne ridurile.”

sandra-bullock

Sursa

Cumplit! O fetiță de 4 ani a murit în timpul zborului, pe cursa Chișinău-Viena
Articolul anterior
Video cutremurător. Ultimele momente surprinse înainte de prăbușirea avionului din Indonezia cu 189 de oameni la bord
Articolul următor
Alte articole interesante