Cele mai bune soluţii împotriva petelor pigmentare

Multe persoane se confruntă cu apariţia petelor pigmentare pe piele, în special când vine sezonul cald. Deşi nu impun probleme grave de sănătate, petele pigmentare au un aspect inestetic şi conferă tenului o înfăţişare ternă, îmbătrânită şi lipsită de vitalitate.  Află care sunt produsele cosmetice recomandate în tratarea şi diminuarea petelor pigmentare.

separator
_MG_3976

În acest sezon cea mai gravă problemă a fiecărei femei sunt petele pigmentare. Acestea sunt mici (cu un diametru de la 1-10mm), fără contur și cu nuanțe de la galben-maroniu spre negru. Ele apar cel mai frecvent pe față, brațe și zona decolteului, din cauza concentrației sporite a melaninei. 

Primul pas în tratarea lor este să consultaţi un medic dermatolog, pentru că apariția petelor pigmentare poate fi cauzată de boli ale pielii sau ale organelor interne. Iar  specialistul îți va indica metoda de tratament ce ți se potrivește. În general, se recomandă produse cosmetice ce blochează apariția petelor și, în acelaşi timp, destinate exfolierii pielii.

_MG_3948 _MG_3953 _MG_3954

Pentru tratarea pigmentării excesive, specialiștii recurg la alte metode de tratament, cum ar fi azotul sau laserul. Indiferent de metoda de tratament, se recomandă folosirea produselor ce blochează sintetizarea melaninei.

În farmaciile orașului, puteți găsi o gamă de produse Unitone 4  a companiei franceze Isis Pharma, special destinate  îndepărtării petelor pigmentare. Datorită varietății produselor, ai posibilitatea să faci o alegere individuală, în funcţie de tipul de piele, în caz că ești însărcinată sau dacă ești în perioada alăptării, pentru a nu dăuna sănătății. Gama de produse Unitone 4 include substanțe ce permit blocarea secreției de melanină, iar acidul glicolic ajută la exfolierea pigmenților deja existenți. Pentru protejarea pielii în timpul tratamentului de raze ultraviolete, se recomandă utilizarea cremei UVERBLOCK ce face parte din aceeași gamă de produse Unitone 4 .

_MG_3957

Doar acum la târgul de frumusețe Beauty 2014, de la Moldexpo, poți procura cele mai bune produse ISIS PHARMA la cele mai accesibile prețuri. În plus, poţi profita de o consultaţie gratis a specialiştilor în domeniu privind îngrijirea tenului.

Nu pierde această șansă, expoziția va dura până pe data de 2 martie. 

_MG_3951_MG_3958 _MG_3959 _MG_3960
 
_MG_3964 _MG_3966 _MG_3969 _MG_3971 _MG_3973
_MG_3978 _MG_3985

Cum să transformăm hainele vechi în altele noi?!
Articolul anterior
Mariana Șura a născut o fetiță!
Articolul următor
Alte articole interesante