Cireşele te scapă de acnee şi te întineresc!

Albe, roşii sau închise la culoare, cireşele sunt bogate în antioxidanţi, enzime şi fitoacizi care aduc multe beneficii pielii.

separator
Desktop23

  • Întineresc pielea. Poate deja ai remarcat multe produse antirid care au la bază puterea de întinerire a cireşelor. Explicaţia constă în bogăţia de antioxidanţi. 17 compuşi antioxidanţi din cireşe, o demonstrează numeroase studii, au cea mai mare concentraţie şi sunt responsabili de încetinirea procesului de îmbătrânire. Un pahar cu suc de cireşe, o cană de fructe sau o mască din piure de fructe sunt tratamente ideale pentru tenurile cu tendinţa de ridare.
  • 1 (72)Combat acneea. Sucul de cireşe este recomandat ca tratament alternativ pentru acnee şi rozacee. Bogat în vitamina A, ajută la refacerea pielii, dar are şi proprietăţi antibacteriene (elimină eficient bacteriile de pe piele). Se recomandă şi consumul de cireşe, pentru că stimulează eliminarea toxinelor, acestea fiind adesea cauza apariţiei coşurilor.
  • Lifting şi efect de iluminare. Cireşele conţin substanţe care iluminează tenul, dar sunt şi o bună sursă de vitamina C, care reduce petele de culoare şi dă tonus pielii prin refacerea colagenului şi a elastinei. Un piure de cireşe este o mască de tinereţe. Folosită de 2-3 ori pe săptămână, aduce rapid rezultate senzaţionale.

sursa

Cele 7 examene medicale pe care le poți face gratuit, o dată pe an, indiferent de statutul: asigurat sau neasigurat
Articolul anterior
Scapă de burtică în 4 pași simpli!
Articolul următor
Alte articole interesante