Coafuri perfecte pentru plajă!

Pentru o zi de plajă sau piscină, alege coafuri uşor de realizat şi de purtat, care nu te vor incomoda şi îţi vor permite să îţi uzi părul.

separator

Cocuri de vară

Cocurile dau naştere unor modele de coafuri destul de variate, din păcate doar câteva dintre ele pot îndeplini condiţiile necesare pentru a fi purtate la plajă sau la piscină.

Cocuri de vară

Stilul wet look

Dacă te-ai trezit mai târziu şi ţi-e teamă să ratezi orele dimineţii la plajă, nu îţi mai pierde vacanţa aranjandu-ţi părul. După prima baie în mare, îţi poţi pieptăna pe spate părul şi obţine un wet look sofisticat, perfect acceptat pe plajă.

Stilul wet look

Bucle messy

Indiferent de textura părului tău, vei observa că apa sărată a mării îţi va activa onduleurile naturale ale părului. Așa s-a născut una dintre cele mai populare coafuri de plajă, Beach waves, o varianta mai wild a buclelor messy.

Bucle messy

Cozi împletite

Împletituri messy, înalte sau joase, spic de grâu sau coadă de peşte, răsucite în coc chignon sau prinse după modelul suedez, sunt doar câteva din stilurile consacrate.

Cozi împletite

Pentru păr lung cele mai la îndemână opțiuni sunt cocul și coada de cal, fiind două modele lejere, care vor arăta perfect chiar dacă îți vei uda părul.

par lung 2
par lung 3 par lung

O ții minte pe această actriță din „Clona”? Iată cum arată acum
Articolul anterior
Trucul care oferă un efect de mărire ochilor!
Articolul următor
Alte articole interesante