Coafurile care te fac să pari mai slabă

Când vine vorba de aspectul nostru fizic, căutăm mereu soluții care ne-ar ajuta să obținem rezultate cât mai bune. Iar uneori, chiar și cele mai mici schimbări pot face miracole.

separator

Iată câteva trucuri în materie de coafuri care te vor face să pari mai slabă.

coafuri

Tunsoarea în scări

Aceasta este soluția excelentă pentru a avea o față mai alungită. Dacă ai păr mediu sau lung, ea îți va crea efectul de slăbire dorit. Și asta deoarece șuvițele de păr de diferite lungimi dintre ureche și umăr sunt perfecte pentru a “masca” zona obrajilor și bărbia.

Dacă vrei să pui mai bine în valoare o astfel de coafură, alege să vopsești câteva șuvițe într-o nuanță apropiată de culoarea părului tău. Coafura va arăta excelent, dacă va fi brăzdată de două sau mai multe nuanțe diferite.

Tunsori-in-scari

Cărarea laterală

O cărare într-o laterală sau alta a capului, poate crea iluzia unei fețe mai slabe. Coafeză-ți părul în bucle lejere, pentru a obține efectul dorit. Un breton lung, pieptănat în laterală, combinat cu o tunsoare în scări, te va face irezistibilă.

carare

Volum la rădăcină

Adăugarea volumului în vârful capului este o altă sugestie pentru a părea mai slabă. Tapează-ți părul cu un pieptene subțire și așază-l ușor la loc. Aplică puțin spray fixativ pentru a face coafura și mai rezistentă.

volum

Cea mai mare parte din jucăriile importate în Moldova sunt de calitate inferioară și pun în pericol sănătatea copiilor
Articolul anterior
Cine-i șeful în casă? Maxim Galkin a scos la iveală toate secretele relației cu Alla Pugacheva
Articolul următor
Alte articole interesante