Credeai că botoxul se injectează în buze?

Pentru ca sănătatea ta să nu aibă de suferit şi pentru a putea lua decizii corecte în legătură cu o eventuală intervenţie chirurgicală, trebuie să fii la curent cu adevărul din spatele celor mai comune mituri din chirurgia estetică.

separator
operatii-estetice_01_0c0369725b

1. În buze se introduce Botox!  FALS
Contrar opiniei curente, Botox-ul sau Toxina Butulinică nu se foloseşte pentru remodelarea buzelor, această substanţă reprezentând cea mai eficientă soluţie în tratamentul reducerii ridurilor fine şi a corecţiei conturului feţei. Botoxul este de asemenea utilizat  pentru a reduce liniie inestetice din jurul ochilor, deasupra buzei sau pe gât. Pentru buze este folosit acidul hialuronic. Acesta poate îmbunătăţi profilul estetic al buzelor prin conturarea formei, modificarea structurii şi creşterea în volum.

2. Liposucţia te scăpă de kilogramele în plus. FALS
Această afirmaţie nu este altceva decât un mit, căruia, din păcate, multe paciente i-au dat crezare. Liposucţia este un tratament estetic care permite eliminarea definitivă a ţesuturilor adipoase în exces, situate în general pe burtă, şolduri, genunchi sau braţe. “Liposucţia are scopul de a micşora circumferinţa zonelor operate prin eliminarea ţesutului adipos”, a explicat Dr. Silvia Stănculescu-Vasalos.
Astfel, lipoaspiraţia nu poate înlocui un stil de viaţă sănătos, doar poate ajuta la eliminarea uniformă a excesului de grăsime.

3. Cicatricile multiple, consecinţă a lifting-ului de sâni. FALS
Lifting-ul sânilor, sau mastopexia este procedura chirurgicală prin care sunt ridicaţi sânii ptozati (lăsaţi).  Este important de menţionat faptul că lifting-ul de sâni nu implică automat cicatrici multiple, aşa cum adesea se crede.

Sursa

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre sare
Articolul anterior
Te-ai săturat de banalele poziții sexuale?
Articolul următor
Alte articole interesante