Cu aceste fillere obţii un ten fără probleme

Deja doi ani consecutiv, compania elveţiană Be Ceuticals organizează în cadrul târgulului de  frumuseţe “Beauty”, de la Moldexpo, un congres unde cei mai buni speciali

separator
şti vorbesc despre fillerele care pot opri trecerea timpului.

slider

Astfel, specialiştii Piero Crabai ( chirurg plastician  din Milano, Italia) și Samuel Valensuela (Geneva, Elveţia), au explicat ce sunt aceste fillere, cum ajută la întinerirea tenului şi care sunt avantajele lor.

Ce sunt fillrele?

Fillerele sunt substanţe de umplere folosite pentru a corecta ridurile şi conturul feţei, dar şi pentru a mari sau corecta forma buzelor.În funcţie de substanţa din care sunt compuse, există mai multe tipuri de fillere. Cele mai sigure şi cele mai frecvent utilizate sunt cele care conţin acid hialuronic.Compania Be Ceuticals produce fillere cu  acid hialuronic de 2 tipuri  – RX.HA 18 mg-pentru corectarea ridurilor fine şi RX.HA 25 mg –pentru ridurile profunde si pentru corectarea formei buzelor şi a conturului feţei.

Ce este acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic este o substanţă naturală, care se găseşte în pielea tuturor mamiferelor şi care are rolul de a menţine hidratarea şi volumul pielii. În stare naturală acidul hialuronic se prezintă sub formă lichidă. Printr-o tehnologie care determină formarea unor legături încrucişate (cross-linkage) între molecule, acidul hialuronic este transformat într-un gel. Acest gel, injectat în piele, produce rezultate mult mai durabile decât acidul hialuronic simplu.

slider

Cum se administrează?

Filerele cu acid hialuronic se administrează prin injectare cu un ac foarte fin în zonele ce necesită a fi  tratate.

Administrarea fillerelor

Injectarea fillerelor poate produce un grad de disconfort. Pentru a face injectarea mai puţin neplăcută,mai întîi pe zona ce urmează să fie injectată se aplică o cremă anestetică.

Aesthetic-Congress-Moldova-March-2014 (3) Aesthetic-Congress-Moldova-March-2014 (9) Aesthetic-Congress-Moldova-March-2014 (11)

Ce tratează aceste fillere?

Sunt folosite pentru a corecta :

  • pliurile nazolabiale ( între nas şi gură)
  • pliurile periorale ( din jurul gurii)
  • ridurile frontale
  • ridurile glabelare (de încruntare)
  • zona periorbitală ( ridurile din jurul ochilor)
  • buzele

Cât durează efectul?

Efectul unui filler depinde de durata în care fillerul respectiv este metabolizat (descompus) de organism. Acest ritm de metabolizare este influenţat atât de factorii individuali, cât şi de mobilitatea zonei injectate, De exemplu, efectul unui filler injectat în zona gurii (zona foarte mobilă) va fi mai scurt decât efectul aceluiaşi filler injectat în regiunea dintre sprîncene  (zona mai puţin mobilă).Durata actiunii fillerului mai depinde  şi de masa moleculară a produsului ( filerele pentru ridurile profunde sunt mai durabile decît cele pentru riduri fine).

Preparatele cosmetice de la Be Ceuticals.

_MG_3947Pe lîngă fillere compania Be Ceuticals mai produce şi seruri cu acţiune intensivă, care sut folosite ca tratament facial  complementar  împreună cu filerele.

Serul HA.5%  – conţine  acid hialuronic cu masa molecular mică  şi peptide , care ajută la hidratarea profundă a pielii, la stimularea colagenului şi a fibronectinei, pielea devenind mai suplă, elastică si netedă.

Serul Ceramides 1%  – conţine retinol şi ceramide , posedă proprietăţi reparatoare şi de stimulare a colagenului. Este indicat după aşa proceduri  agresive ca peeling-urile, laseroterapia.

Serul L.AA.25%  conţine L acid ascorbic, care este un antioxidant puternic, reduce sinteza melaninei şi stimulează formarea colagenului.

https://www.youtube.com/watch?v=JlOf421pjs0&feature=c4-overview&list=UU0qUY4AD41s099c37IsOS-w

image001Toate preparatele le puteţi găsi în farmaciile din rețeaua Elody ( str. Calea Orheiului111/8, str. Creangă1/3, bd. Moscovei,5, str. Izmail, 90/1,str. Brîncuşi 110/B, str. Socoleni,19/A, Nisporeni, str. Suveranitaţii,8)

Greșeala frecventă care duce la apariția ridurilor

Greșelile legate de modul în care dormim pot provoca apariția ridurilor. Un expert împărtășește cea mai bună poziție anti-îmbătrânire pe care trebuie să o adoptăm atunci când dormim, scrie dcmedical.ro.

Somnul de frumusețe, real

Somnul de frumusețe este un concept foarte real, potrivit experților, care au dezvăluit acum cea mai bună poziție de somn pentru a preveni formarea ridurilor pe față. Toți știm importanța unui somn odihnitor. Dar știați că acesta poate afecta și sănătatea pielii?

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră devine mai subțire, mai puțin elastică și mai fragilă. În timp ce îmbătrânirea este o parte naturală a vieții, liniile fine și ridurile sunt o preocupare majoră pentru mulți. Dar se pare că somnul de frumusețe poate ajuta cu adevărat.

Potrivit Fundației pentru Somn, somnul insuficient poate slăbi sistemul imunitar, ceea ce poate afecta calitatea și rezistența colagenului. Și experții susțin că anumite poziții de somn pot agrava situația și pot stimula semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Cine este mai expus la a dezvolta riduri

Rebecca Swain de la Winstons Beds a explicat că lenjeria de pat și pernele pot contribui la apariția prematură a ridurilor.

„Când pielea se freacă de perne sau lenjeria de pat în timpul nopții, poate provoca apariția prematură a ridurilor și liniilor, în special în jurul ochilor și gurii. Din fericire, schimbările simple în rutina de noapte pot preveni îmbătrânirea prematură, inclusiv dormitul pe spate în loc de burtă sau lateral”, a explicat Rebecca Swain, potrivit Mirror.

Cea mai rea poziție pentru frumusețe

Potrivit Rebeccăi, dormitul cu fața în jos este considerat „cea mai proastă poziție” de către experți. Acest lucru este din cauza faptului că a avea întreaga față apăsată într-o pernă poate duce la schimbări „cronice” ale pielii, contribuind la apariția excesivă a ridurilor.

Dormitul pe lateral nu este mult mai bun. Acesta întărește ridurile verticale precum cele de pe frunte care pot fi dificil de redus odată formate.

Care este cea mai bună poziție pentru a preveni apariția ridurilor

Prin urmare, cea mai bună poziție pentru „o piele prelungită și tânără” este pe spate. Acest lucru vine după ce Neil Stanley, autorul cărții „How To Sleep Well”, a dezvăluit că poziția cea mai comună pentru adulți în timpul somnului este poziția fetală, pe o parte cu genunchii strânși, cu 41% dintre adulți adormind în această poziție.

Cu toate acestea, el a fost de acord că dormitul pe spate este de fapt „poziția ideală” deoarece poate reduce presiunea asupra mușchilor și articulațiilor – cu condiția să nu aveți probleme de apnee în somn sau sforăit. A remarcat, de asemenea, că dormitul pe burtă oferă foarte puține beneficii.

„Încercați să nu dormiți pe burtă, este cea mai proastă poziție pentru odihnă profundă. Dacă dormiți pe o parte, puneți o pernă între picioare, deoarece aceasta aliniază șoldurile astfel încât să fie mai puțin probabil să fiți deranjați de durerile de spate.

Încurajez pacienții să învețe să doarmă pe spate, cu o pernă sub genunchi. Există mai puțină tensiune asupra corpului, nu vă zvârcoliți și nu îmbătrâniți pielea, iar cremele de noapte sunt absorbite și funcționează mai bine”, a explicat consilierul pentru somn Sammy Margo.

Inovație și calitate: Viorica Cosmetic, Laureată a 15 Premii în Competițiile Internaționale din 2023

Cu o prezență remarcabilă la cele mai prestigioase concursuri internaționale din industria beauty, Viorica Cosmetic a obținut peste 15 premii în anul 2023. Afirmându-se în competiția acerbă a produselor de îngrijire a pielii, producătorul autohton a adus acasă distincții impresionante precum „Best Organic Skincare Product”, „World Quality”, „Best Natural Beauty Product”, „Best New Body Care Product” și „Best New Natural Face Product”.

Printre cele mai notabile distincții se numără cele două premii obținute de crema de corp cu 10% unt de canabis la Global Green Beauty Awards din Londra, unde a fost onorată cu titlul de „Gold Winner” în categoriile „Cel mai bun produs din cânepă” și „Cel mai bun produs nou pentru îngrijirea corpului”. De asemenea, crema de mâini cu 15% unt de canabis a primit distincția „Silver Winner” la categoria „Cel mai bun produs din cânepă”, consolidând poziția Viorica Cosmetic în topul inovației în îngrijirea pielii.

Șamponul și masca hidratantă pentru păr uscat și deshidratat au fost laureate la concursul Monde Selection International Quality Institute Since 1961 – 2023 din Belgia, la categoria „Calitate Mondială”. Această recunoaștere subliniază angajamentul companiei Viorica Cosmetic pentru calitate și inovație în industria de îngrijire a părului.

Serul anticădere pentru scalp a primit titlul de „Gold Winner” în nominația „Cel mai bun produs natural pentru păr” la concursul Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie. 

O altă mențiune remarcabilă este crema contur ochi Anti-Age, desemnată Smart Product în raportul anual CosmoTrends din Italia, o distincție prestigioasă care evidențiază inovația și eficacitatea produselor Viorica Cosmetic. Această cremă a fost aleasă din cele peste 400 de companii participante din întreaga lume, confirmând standardele ridicate impuse de companie.

Viorica Cosmetic se remarcă și la Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie, unde serul Elixir Vitis Vinifera Anti-Age a obținut nominația „Cel mai bun produs natural Beauty”.

Spuma purificatoare și crema de corp rejuvenantă au fost distinse la categoria „Natural & Organic”, crema revitalizantă contur ochi a fost premiată la categoria „Cel mai bun produs organic pentru ochi”, iar crema-gel hidratantă SPF20 a fost onorată cu titlul „Highly commended” la categoria „Cel mai bun produs organic de îngrijire a pielii” la Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie. 

Secretul celor 15 premii obține de Viorica Cosmetic rezidă în abordarea inovatoare și în utilizarea de ingrediente de cea mai înaltă calitate, obținute de pe propria eco-plantație „Viopark”. Aici, zeci de specii de plante sunt cultivate pentru a servi drept materie primă pentru produsele cosmetice marca Viorica.

Compania beneficiază, de asemenea, de contribuția unei echipe științifice formate din biologi, fitochimiști și dermatologi, care gestionează toate etapele de creare a produselor Viorica Cosmetic.

Un aspect remarcabil este dezvoltarea și patentarea complexului antioxidant, Viephenol, obținut din semințe de struguri, cu o acțiune antioxidantă de 50 de ori mai puternică decât vitamina C și de 20 de ori mai eficientă decât vitamina E. 

Cu peste 1300 de ingrediente dăunătoare interzise în Uniunea Europeană, Viorica Cosmetic depășește standardele de siguranță, renunțând benevol la alte 600+ componente permise, dar considerate nesigure pentru sănătatea pielii. Această abordare responsabilă subliniază angajamentul ferm al companiei față de sănătatea și bunăstarea consumatorilor săi.

Cu o prezență în peste 10 țări, inclusiv în Elveția, Estonia, Letonia, Lituania, România, Canada, Senegal și Taiwan, Viorica Cosmetic a devenit un brand căutat la nivel mondial, oferind produse inovatoare și de încredere în domeniul îngrijirii pielii. 

#sfatuldefrumusete: Scapă de pete pigmentare și riduri – introdu retinoizii în rutina ta zilnică

Cea mai importantă, dar și cea mai expusă parte a pielii nostre rămâne tenul, care intră aproape tot timpul în contact cu factorii externi. Alimentația dezordonată, lipsa unui program de somn suficient, poluarea sau utilizarea produselor cosmetice neadecvate tipului nostru de ten duc la îmbătrânirea prematură a pielii și la instalarea imperfecțiunilor, cum ar fi acneea, punctele negre, petele sau ridurile.
Dacă îți dorești să te bucuri pentru cât mai mult timp de un ten luminos, curat și să ții la distanță amprentele timpului, am pregătit pentru tine toate informațiile de care ai avea nevoie pentru a avea tenul perfect, mereu dorit de tine.
Sfaturi de la medicul Ana Nedelciuc, Medic dermato-cosmetolog!

Produsele din video le găsești în toate rețelele Farmacia Familiei sau HYPER DITA!

Ținute irezistibile de la Moscow Fashion Week!
Articolul anterior
O modă nouă în rândul vedetelor: perfuzia cu vitamine!
Articolul următor