Cu aceste fillere obţii un ten fără probleme

Deja doi ani consecutiv, compania elveţiană Be Ceuticals organizează în cadrul târgulului de  frumuseţe “Beauty”, de la Moldexpo, un congres unde cei mai buni speciali

separator
şti vorbesc despre fillerele care pot opri trecerea timpului.

slider

Astfel, specialiştii Piero Crabai ( chirurg plastician  din Milano, Italia) și Samuel Valensuela (Geneva, Elveţia), au explicat ce sunt aceste fillere, cum ajută la întinerirea tenului şi care sunt avantajele lor.

Ce sunt fillrele?

Fillerele sunt substanţe de umplere folosite pentru a corecta ridurile şi conturul feţei, dar şi pentru a mari sau corecta forma buzelor.În funcţie de substanţa din care sunt compuse, există mai multe tipuri de fillere. Cele mai sigure şi cele mai frecvent utilizate sunt cele care conţin acid hialuronic.Compania Be Ceuticals produce fillere cu  acid hialuronic de 2 tipuri  – RX.HA 18 mg-pentru corectarea ridurilor fine şi RX.HA 25 mg –pentru ridurile profunde si pentru corectarea formei buzelor şi a conturului feţei.

Ce este acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic este o substanţă naturală, care se găseşte în pielea tuturor mamiferelor şi care are rolul de a menţine hidratarea şi volumul pielii. În stare naturală acidul hialuronic se prezintă sub formă lichidă. Printr-o tehnologie care determină formarea unor legături încrucişate (cross-linkage) între molecule, acidul hialuronic este transformat într-un gel. Acest gel, injectat în piele, produce rezultate mult mai durabile decât acidul hialuronic simplu.

slider

Cum se administrează?

Filerele cu acid hialuronic se administrează prin injectare cu un ac foarte fin în zonele ce necesită a fi  tratate.

Administrarea fillerelor

Injectarea fillerelor poate produce un grad de disconfort. Pentru a face injectarea mai puţin neplăcută,mai întîi pe zona ce urmează să fie injectată se aplică o cremă anestetică.

Aesthetic-Congress-Moldova-March-2014 (3) Aesthetic-Congress-Moldova-March-2014 (9) Aesthetic-Congress-Moldova-March-2014 (11)

Ce tratează aceste fillere?

Sunt folosite pentru a corecta :

  • pliurile nazolabiale ( între nas şi gură)
  • pliurile periorale ( din jurul gurii)
  • ridurile frontale
  • ridurile glabelare (de încruntare)
  • zona periorbitală ( ridurile din jurul ochilor)
  • buzele

Cât durează efectul?

Efectul unui filler depinde de durata în care fillerul respectiv este metabolizat (descompus) de organism. Acest ritm de metabolizare este influenţat atât de factorii individuali, cât şi de mobilitatea zonei injectate, De exemplu, efectul unui filler injectat în zona gurii (zona foarte mobilă) va fi mai scurt decât efectul aceluiaşi filler injectat în regiunea dintre sprîncene  (zona mai puţin mobilă).Durata actiunii fillerului mai depinde  şi de masa moleculară a produsului ( filerele pentru ridurile profunde sunt mai durabile decît cele pentru riduri fine).

Preparatele cosmetice de la Be Ceuticals.

_MG_3947Pe lîngă fillere compania Be Ceuticals mai produce şi seruri cu acţiune intensivă, care sut folosite ca tratament facial  complementar  împreună cu filerele.

Serul HA.5%  – conţine  acid hialuronic cu masa molecular mică  şi peptide , care ajută la hidratarea profundă a pielii, la stimularea colagenului şi a fibronectinei, pielea devenind mai suplă, elastică si netedă.

Serul Ceramides 1%  – conţine retinol şi ceramide , posedă proprietăţi reparatoare şi de stimulare a colagenului. Este indicat după aşa proceduri  agresive ca peeling-urile, laseroterapia.

Serul L.AA.25%  conţine L acid ascorbic, care este un antioxidant puternic, reduce sinteza melaninei şi stimulează formarea colagenului.

https://www.youtube.com/watch?v=JlOf421pjs0&feature=c4-overview&list=UU0qUY4AD41s099c37IsOS-w

image001Toate preparatele le puteţi găsi în farmaciile din rețeaua Elody ( str. Calea Orheiului111/8, str. Creangă1/3, bd. Moscovei,5, str. Izmail, 90/1,str. Brîncuşi 110/B, str. Socoleni,19/A, Nisporeni, str. Suveranitaţii,8)

Ținute irezistibile de la Moscow Fashion Week!
Articolul anterior
O modă nouă în rândul vedetelor: perfuzia cu vitamine!
Articolul următor
Alte articole interesante