Cu ce înlocuim fondul de ten în sezonul cald

Fondul de ten este produsul cosmetic perfect atunci când vrem să unifornizăm nuanța tenului, obținând o piele fără imperfecțiuni. Însă, în sezonul cald, acesta încarcă prea mult fața. De aceea, ar fi bine să-l înlocuim cu alte produse.

separator

Cum-te-machiezi-de-Valentines-Day5


Îți prezentăm câteva alternative:

O cremă colorantă este varianta optimă pentru zilele cu temperaturi ridicate. Hidratează, uniformizează culoarea pielii şi acoperă imperfecţiunile, într-o oarecare măsură, dintr-un singur pas. Alege dintre cremele BB, CC şi cele dermatocosmetice care conţin pigment şi asigură o protecţie UV ridicată, de 30 sau 50. Aceste sunt ideale şi când mergi la plajă. Astfel, tenul are un aspect impecabil şi în acelaşi timp este protejat, scrie femeia.ro.

Pudra translucidă și cea bronzantă sunt alte variante ce pot fi aplicate peste crema de zi, ca aspectul pielii să fie proaspăt şi mat. Există variante ideale pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru cel gras.

Crema autobronzantă este varianta cea mai sănătoasă pentru a căpăta o culoare arămie fără să-ţi expui pielea la agresiunea solară. Bronzul îţi va asigura o culoare uniformă, senzuală şi care te va face să uiţi pentru o vreme de fondul de ten!

Nici fondul de ten lichid, hidratant nu trebuie scos din calcul. Chiar dacă pare prea uleios pentru temperaturile ridicate, poate fi uşor fixat cu un strat fin de pudră, ce absoarbe grăsimile şi asigură rezistenţă. În niciun caz nu trebuie să alegi o formulă rezistentă la transfer, chiar dacă ești sigură că nu se întinde inestetic. Aceasta este prea dură, acoperă porii şi riști infecţii şi iritaţii ale pielii.

O tânără a vrut să-şi tatueze un trandafir pe gât, dar rezultatul a marcat-o pe viaţă: ”Arată ca o varză!”

Să-ți faci un tatuaj este un angajament mare și implică să ai multă încredere în artistul care urmează să te tatueze, pentru a nu avea surprize neplăcute la final. Având în vedere acest lucru, o femeie a pățit-o chiar pe pielea ei și i-a îndemnat pe alții să nu se grăbească să-și facă un tatuaj, scrie observatornews.ro.

Kiya Minx și-a regretat instant decizia de a se tatua. Și-a dorit un trandafir tatuat pe gât, însă, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu…cea de la salon. La final, în loc să aibă tatuajul mult dorit, trandafirul s-a transformat într-o varză.

În videoclipul distribuit în contul ei de TikTok femeia a povestit despre incident.

„Știi cum spun oamenii să fii atent la tatuajele pe care le faci pentru că ai putea regreta când vei fi mai mare? Urăsc asta al naibii de mult. Tatuajul este atât prost și urât, Doamne, îl urăsc atât de mult. Și știi care e nebunia? Nu-mi place pentru că nu este ceea ce mi-am dorit. În primul rând, arată ca o varză. Să începem acolo, seamănă cu o varză. În al doilea rând, când îmi făceam tatuajul i-am spus tipului, acesta a fost primul meu tatuaj, l-am făcut când aveam 19 ani, i-am spus, nu pune umbrire. Și acest bărbat m-a convins să-i pun umbrire. Permit cuiva să mă convingă să obțin ceva ce va sta permanent pe corpul meu?. Îl urăsc cu adevărat și mereu vreau să-l acoper pentru că sunt atât de jenată de asta”, a povestit femeia revolatată, pe rețelele de socializare.

Oamenii au ținut să o liniștească

Oamenii au ținut să o liniștească și să o asigure că tatuajul este încă frumos și că nu poate fi asociat cu o varză. Totuși, mulți au fost de acord că nu ar putea să nu vadă varza odată ce le-a fost subliniată.

„Doamnă, de ce ați pomenit de varză? Vedeam un trandafir și acum nu pot să nu văd o varză. Este încă foarte frumos pentru ochiul străinului”.

„Am același trandafir pe șold și s-a micșorat cu adevărat, așa că arată ca o varză”.

Într-un comentariu ulterior, Kiya a explicat că intenționează să-și îndepărteze tatuajul de pe piele cu ajutorul unei proceduri cu laser.

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Ce spune ora la care te-ai născut despre tine
Articolul anterior
O tânără regizoare din Moldova, stabilită în Marea Britanie, are nevoie de susținere pentru realizarea unui scurtmetraj
Articolul următor