Culori de păr la modă în 2015

Vrei să îți schimbi culoarea podoabei capilare anul următor, însă nu știi ce culori de păr se poartă în 2015? Află care sunt acestea și spre care ar trebui să te orientezi în funcție de trăsăturile tale fizice!

separator

Nuanțele de blond deschis, în tendințe anul următor
Șuvițe sărutate de soare, look boem și naturalețe sunt cuvintele cheie pentru nuanțele de blond care se poartă în anul 2015. Blond șampanie, blond miere, blond capșună și blond platinat sunt doar unele dintre culorile de păr pentru 2015.
Femeile cu pielea deschisă la culoare și cu ochii verzi sau albaștri sunt avantajate de aceaste nuanțe, însă nici cele cu ochii căprui nu ar trebui să stea deoparte. Trendul ombre se poartă în continuare, însă trecerea dintre tonuri este subtilă, dominată de naturalețe.

nuanta_blond_deschis_4 nuanta_blond_deschis_cut

Notele arămii, pe lista culorilor de păr din 2015
Culorile de păr condimentate cu note arămii îți conferă un aer jucăuș, tineresc și sexy. Astfel de nuanțe avantajează femeile cu pielea deschisă la culoare și cu ochii verzi sau căprui.

nuanta_aramie nuanta_aramie_3

Burgundy, o nuanță nobilă și seducătoare
Burgundy, una dintre nuanțele vedetă în anul 2014, se poartă și anul următor, chiar dacă Marsala va deține trofeul cromatic. Aerul nobil și seducător conferit de una dintre cele mai frumoase culori de păr din 2015 te va scoate instant din anonimat. Burgundy avantajează atât femeile cu pielea deschisă la culoare, cât și pe cele cu ea mai închisă, dovedindu-se o nuanță versatilă.

par_burgundy_2_cut par_burgundy_4

Șatenul închis, printre culorile de păr vedetă în 2015
Reflexiile de ciocolatiu și-au făcut simțită prezența pe podium timid, dar seducător. Așadar, îți poți indulci trăsăturile chipului cu o vopsea îmbogățită cu astfel de note cromatice.

nuanta_saten_inchis nuanta_saten_inchis_5

Sursa 

alte Articole interesante