Cum alegi cadou pentru o femeie dragă

Astăzi te invităm să mergi la cumpărături… răsfoind Broșura Avon, ba chiar ți-am pregătit niște sugestii pentru un cadou potrivit pentru femeia dragă.

separator

Pentru femeia pasională – Avon Attraction

Avon Attraction – lansarea acestei toamne, aroma bazată pe mosc – afrodiziac natural se potrivește de minune unei femei pasionale. Îi poți alege un set format din apa de parfum, mini-apa de parfum pentru poșetă și loțiunea de corp cu aceeași aromă. Valoarea setului – 300 lei.

Attraction for her

Pentru femeia romantică – Avon Luck

O femeie romantică și visătoare va aprecia setul Avon Luck. Deodorantul, apa de parfum și loțiunea de corp sunt ambalate într-o cutie elegantă. Notele de bază a parfumului – bergamotă, regina nopții și lemn de santal. Poți comanda acest set cu 285 lei, dacă comanzi și alte produse din Broșură în valoare de 225 lei (îți sugerăm să completezi cadoul cu un set de îngrijire personală sau o paletă de machiaj și un ruj).

Pentru femeia petrecăreață – Outspoken Party! By Fergie

Dacă femeia dragă preferă aromele proaspete, alege-i setul, semnat de o celebritate. În această iarnă Avon a lansat aroma Outspoken Party! By Fergie. Parfumul face parte din categoria floral-fructată și are note de creme brulee, bujor, magnolie, zmeură. Setul-cadou e format din apa de parfum, loțiunea de corp și deodorant și e ambalat într-o cutie cu design festiv. Îl poți comanda cu 340 lei.

Outspoken

***

Pentru a alege un cadou pe plac accesează www.avon.md, iar apoi transmite comanda Reprezentantului tău Avon. Dacă nu ai unul, îl poți găsi pe pagina de Facebook a companiei – www.facebook.com/Avon.md.

Dovada că Beyonce copiază stilul lui Jennifer Lopez!
Articolul anterior
6 ținute perfecte pentru Revelion pe care le găsești în Chișinău!
Articolul următor
Alte articole interesante