Cum își doresc bărbații ca femeile lor să se machieze

Cu toate că bărbații își doresc ca femeile lor iubite să arate bine și fară fond de ten. Aceștia consideră atrăgătoare doar anumite tipuri de machiaj. Vezi care sunt acestea:

separator

1. Machiajul natural

machiaj natural
Bărbați preferă naturalețea, așa că ai putea încerca un machiaj subtil, în care îți accentuezi genele și trăsăturile naturale, fără să încerci însă să le modifici sau să exagerezi. Vei arăta irezistibil.


2. Lolita

lolita
Combinația dintre tenul diafan cu pomeți luminoși, obraji îmbujorați, de parcă tocmai te-ai fi întors din frigul de afară și buzele lucioase inspiră candoare, vulnerabilitate și sex-appeal.

3. Machiajul pin-up

machiaj pin-up
Preferat de unele dintre cele mai sexi femei dintotdeauna, ca Marilyn Monroe sau Hedy Lamarr, machiajul pin-up stârnește admirația reprezentantelor sexului frumos și atenția bărbaților. Fă-ți niște ochi de pisică și dă-ți cu ruj roșu pe buze.

4. Rujul roșu

ruj rosu

Acesta inspiră încredere, sexualitate și putere, așa că bărbații îl observă chiar și fără să vrea. Află care este subtonul pielii tale pentru a putea alege rujul roșu care ți se potrivește perfect. De asemenea, nu uita să îți dai cu puțin fond de ten și să-ți scoți ochi în evidență cu o tușă de rimel.

5. Smokey eyes

smokey eyes
Ieși din zona ta de comfort și încearcă să înveți cum să faci un machiaj smokey corect – combinația dintre punk-rock și look-ul seducător este mai atrăgătoare decât ai crede.

Sursa

Beneficiile miraculoase ale uleiulului de argan pentru păr
Articolul anterior
O vedetă a rămas fără păr din cauza extensiilor
Articolul următor
Alte articole interesante