Cum îți afectează sânii poziția în care dormi

Felul în care dormi nu îți afectează doar calitatea somnului, ci și sânii. Vezi care sunt cele mai proaste poziții pentru sâni.

separator
img_695022_thumbs_600x400_5902

Dacă dormi într-o parte, poate scapi de durerea de spate, dar sânii tăi nu îți vor fi recunoscători, pentru că atârnă în jos și se lasă cu timpul. În plus, specialiștii susțin că această poziție duce la apariția ridurilor, pentru că stai cu fața lipită de pernă. În cazul în care nu poți adormi altfel, încearcă să umpli spațiul dintre sâni și pat cu o pernă.

Poziția fetală

Poziția fetală este una dintre cele mai nesănătoase, pentru că restricționează respirația, iar dimineața te vei simți extrem de obosită. În plus, dacă o adopți în fiecare seară, riști să faci riduri prematur și să ți se lase sânii.

5906

Poziția pe burtă

Somnul pe burtă este, de asemenea, de evitat, dacă vrei să ai sâni frumoși. Gândește-te că pui o presiune asupra lor pentru câteva ore, așa că nu este de mirare că vor începe să își piardă din elasticitate.

5907

Poziția pe spate

Dintre toate pozițiile de dormit, poziția pe spate este cea despre care se spune că este cea mai sănătoasă.

5904

Această poziție ajută la diminuarea ridurilor. Motivul este că pielea este relaxată, fiindcă nu există nimic care să opună presiune pe piele.

Dacă dormi în aceasta poziție îți protejezi și sânii, care își vor menține forma. Atunci când dormi pe spate, greutatea sânilor este susținută.

 Sursa 

Ştirista care nu vrea să iasă în concediu de maternitate
Articolul anterior
CTC își întrerupe activitatea! Află motivul!
Articolul următor
Alte articole interesante