Cum poți utiliza cosmeticele expirate!

Cu toții avem cosmetică pe care nu reușim să o folosim în limita termenului de valabilitate. Nu te grăbi să arunci rimelul, creioanele de ochi sau pudra pentru că le poți folosi și expirate, doar că în altă parte!

separator

Periuța de la rimel

Dacă ai o perie preferată și nu o mai poți găsi în comerț, spal-o bine și folosește-o pentru a aplica noua mascara. Trebuie curățată după fiecare folosire și depozitată într-o folie curată. O poți folosi, de asemenea, ca perie pentru sprâncene sau pentru a separa genele, după ce le-ai dat cu rimel.

Pudra

Cosmeticele sub formă de pudră pot fi păstrate pentru a face decorațiuni sau alte lucruri drăguțe!

Creioanele de ochi

Odată expirate, pot fi transformate în creioane normale. Le poți folosi pentru a lăsa bilețele sau pentru a lua notițe. În plus, sunt mai moi decât creioanele obișnuite, așa că sunt perfecte dacă vrei să-ți însemnezi pereții în timpul unei renovări.

Cremele

Crema de față sau loțiunea de corp poate fi folosită pentru a da strălucire pantofilor sau genților din piele. Pur și simplu aplic-o pe produs, las-o să intre în piele, apoi șterge excesul cu o cârpă, iar accesoriile tale vor arăta ca noi.

Sursa

Tatiana Ţîbuleac, despre copiii din Moldova adoptaţi de străini
Articolul anterior
Un nou tip de cancer asociat cu implanturile mamare
Articolul următor
Alte articole interesante