Cum să alegi nuanța părului care să-ți accentueze culoarea ochilor

Dorința de a schimba ceva în sine este prezentă la fiecare femeie. Cel mai des, schimbările încep cu o nouă tunsoare sau cu o altă nuanță a părului. Desigur, nu toate schimbările radicale ar putea fi de succes, de aceea stiliștii ne recomandă să alegem culoarea părului în funcție de cea a ochilor.

separator

Culoarea părului pentru ochii căprui

Hair stiliștii le recomandă femeilor cu ochi căprui să încerce toate nuanțele ciocolatei. Poți alege de la nuanța ciocolatei cu lapte până la cea neagră. Și nuanțele castanii vor accentua frumusețea ochilor tăi. În schimb, stiliștii nu îți recomandă  să-și vopsești părul în culori deschise.

Poți, de asemenea, să-ți faci șuvițe, dar fii atentă la proporții. Ca să-ți împrospătezi imaginea, poți opta pentru câteva șuvițe roșcate.

caprui


Culoarea părului pentru ochii verzi

Opțiunea cea mai avantajoasă pentru frumoasele cu ochii verzi este considerată culoarea roșcată. Ea poate spori frumusețea și profunzimea privirii. În cazul în care culoarea ochilor este de un verde liniștit, îți poți vopsi părul într-o nuanță maro- ciocolatiu.

Tot o combinație frumoasă este: ochii verzi și părul șaten întunecat. Îți poți face și ombre în aceeași nuanță.

roscat

Culoarea părului pentru ochii albaștri

Ochii albaștri atrag atenția, iar nuanța părului aleasă corect poate doar să sublinieze frumusețea lor.

Cea mai îndrăzneață, dar și frumoasă combinație este ochi albaștri și păr roșcat. Important este să nu optezi pentru culori plictisitoare.

Brunetele cu ochi albaștri sunt ademenitoare. Aceste femei au ceva mistic și e greu să-și iei privirea de la ele.

Ca să nu o dai în bară cu o culoare închisă, ar trebui să iei în considerare tipul pielii. Versiunea clasică este ochi albaștri și păr blond.

albastri

Culoarea părului pentru ochii cenușii

Frumusețe ochilor gri poate fi accentuată de aproape toate nuanțele din paleta de culori. Adâncimea ochilor cenușii este bine accentuată în combnație cu nuanțele roșii, castanii.

Fetele cu ochii cenușii nu ar trebui să-și vopsească părul blond-albicios. Lor li se potrivesc nuanțe interesante de maro deschis, nuanța perlei sau blondul ca mierea. Poți experimenta chiar și cu nuanțe de vișiniu. Rezultatul te va surprinde plăcut.

cenusii

Irina Binder, autoarea volumelor ”Fluturi” și ”Insomnii” a ajuns pentru prima dată la Chișinău
Articolul anterior
Tort decorat cu zmeură de la Vera Terentiev!
Articolul următor
Alte articole interesante