Cum să arăți bine la plajă, fără gram de machiaj!

Te pregătești de plajă, dar încă nu ești gata să renunți total la machiaj? Există unele trucuri care te vor face să arăți bine și fără make-up!

separator

Gene mari

Un dezavantaj major atunci când mergi la plajă este faptul că nu poţi folosi mascara, iar cele rezistente la apă nu sunt întotdeauna o soluţie prea bună pentru că pot fi dezintegrate de cremele pentru protecţie solară. O variantă mult mai comodă de a-ţi pune ochii în valoare este vopsirea genelor. De obicei, genele au o culoare mult mai deschisă la vârfuri decât la bază, ceea ce le face să pară mai scurte decât sunt. Iar vopsindu-le în saloanele de înfrumuseţare, cu o vopsea specială, le vei transforma radical şi vor fi mult mai vizibile şi fără mascara.

Protecţie solară maximă şi ten fără imperfecţiuni

Ai vrea să te bucuri de beneficiile unui fond de ten chiar şi când mergi la plajă? Din fericire, soluţiile cosmetice şi de îngrijire îţi oferă această posibilitate. Foloseşte o cremă nuanţatoare cu factor de protecţie solară ridicat. Acestea combină beneficiile unui fond de ten cu cele ale cremei cu SPF 50 pentru plajă. Cele mai multe dintre ele sunt rezistente la apă, dar va trebui totuşi să reaplici o dată la două ore pentru ca protecţia UVA şi UVB să fie cu adevărat eficientă.

@700x442_0xd42ee42a_11106861561432549135

Nuanţare delicată

Dacă nu vrei să-ţi acoperi tenul când mergi la plajă cu o cremă nuanţatoare, autobronzantul este o soluţie simplă şi comodă care te va ajuta să ai un ten uniform.

Foloseşte o cremă autobronzantă pentru ten, în nuanţa adecvată pielii tale, cu o zi înainte de a merge la plajă. Vei obţine un bronz delicat, care va estompa eventualele imperfecţiuni.

sursa

S-a făcut! Bruce Jenner, tatăl vitreg al surorilor Kardashian s-a transformat în femeie şi îl va chema Caitlyn!
Articolul anterior
Iată cum să nu faci poze la nuntă
Articolul următor
Alte articole interesante