Cum să dai senzația că ai părul mai lung fără extensii

Crezi că extensiile reprezintă singura variantă prin care poți obține instant un păr mai lung? Noi ne-am gândit să-ți arătăm o modalitate mult mai simplă și mai puțin costisitoare, care să te ajute să dai senzația unei coame lungi și dese:

separator
1

Împarte părul în două secțiuni și separă partea de top prinzând-o momentan sub forma unui coc. Porțiunea de păr rămasă liberă, o vei prinde într-o coadă de cal cu ajutorul unui elastic transparent sau într-o nuanță apropiată de cea a părului. Tapează puțin coada cu ajutorul unui pieptene cu zimți deși. Astfel, părul tău va căpăta mai mult volum, iar coada de cal va fi mai deasă.

2

Revino la partea de top a părului și prinde-o tot sub forma unei cozi normale. Orienteaz-o în sus și tapeaz-o foarte bine.

3

La final, tot cu ajutorul unui pieptene des, pentru tapat, aranjează cozile si coafează-le astfel încât să pară una singurî. Spray-ul fixativ este extrem de important în finisarea acestei coafuri, așa că pulverizează un produs cu factor de fixare cât mai mare.

4

Iată cea mai ușoară metodă prin care poți să dai senzația că ai părul mai lung! Coafura va arăta mult mai bine pe un păr ușor ondulat, așa că înainte de toate, îți sugerăm să realizezi câteva bucle lejere.

Sursa: Pinterest , divahair.ro

Articolul anterior
Femeile au făcut coadă la târgul vedetelor!
Articolul următor
Alte articole interesante