Cum să scapi de celulită în 2 săptămâni. Iată secretul Nicoletei Luciu!

Vedeta a găsit un remediu care te scapă în două săptămâni de celulită. Aceasta recunoaște că procedura nu e prea comodă, însă merită a fi încercată.

separator

5 împachetări care te scapă de celulită!

„Mă dau cu cremă care conţine scorţisoară şi ardei iute şi mă înfoliez, cu folie alimentară, şi stau aşa 24 din 24 de ore. Când nu mai pot, mai fac pauză 2 ore pe zi, las pielea să respire. Eu m-am înfoliat de la genunchi şi până sub sâni. Şi dorm şi noaptea cu folia pe mine. Nu e foarte comod, dar m-am obişnuit, iar rezultatele s-au văzut din primele zile. Mă uitam în oglindă cum s-a dus celulita de deasupra genunchiului. Într-o săptămână, pot spune că am scapat de 50%… şi mai fac o săptămâna acelaşi lucru şi apoi o să vad ce va fi. “, a dezvăluit Nicoleta Luciu pentru kfetele.ro.

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Specialistul Oohlala răspunde: 10 întrebări esențiale despre epilare cu zahăr

Epilarea a fost mereu un subiect de discuție și a creat mereu diverse situații de contradicție. În acest video, împreună cu specialistul Oh la la, Diana Seu, am discutat despre cele 10 întrebări legate de epilarea definitivă cu zahăr. Ah da, te îndemnăm să ne scrii ce ai mai vrea să știi și promitem să venim cât mai repede cu răspunsul așteptat de tine!

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:

Instagram: https://www.instagram.com/oohlala_md/

Facebook: https://www.facebook.com/epilareoohlala

Stas Kostiushkin a pozat gol în studioul unui post de radio!
Articolul anterior
De ce îţi apar pete roşii pe piept după ce faci duş
Articolul următor