Cum să te machiezi pentru a părea bronzată!

Dac

separator
ă timpul este cel care nu-ți permite să te bucuri de razele soarelui, iar tu vrei să arăți în ton cu anotimpul verii, iată care ar putea fi soluția!

Machiajul te poate scăpa de tenul alb care nu se potrivește în sezonul canicular.

Ia din congelator un cub de gheata și trece-l ușor peste toată fața. Astfel eventualele zone umflate vor dispărea, iar porii se vor închide. Iar după ce ai acoperit fața, șterge-o cu grijă cu un prosop.

pas 1

Mai departe folosește un fond de ten, cu corecție de subton, care netezește suprafața pielii, luminează chipul și uniformizează nuanța tenului, acoperind minusurile. Alege o nuanță mai închisă și aplic-o pe față și gât.

pas 2

După ce ai terminat de aplicat fondul de ten alege niște perle bronzate și aplică un strat subțire pe întreg chipul cu mișcări circulare. Iar după asta cu ajutorul pensulei de brush accentuează pomeții, lateralele nasului și tâmplele obrazului. Pe pleoape aplică puțin fard bej.

pas 3

La final folosește creionul de ochi albastru în partea inferioară și cel maro sau negru în partea superioară. Desigur nu uita de rimel și un gloss coral pentru buze.

pas 4

Beyoncé, dezvăluiri inedite despre viaţa personală
Articolul anterior
Cum să arzi 500 de calorii?!
Articolul următor
Alte articole interesante