Cum să-ţi lungeşti genele în mod natural

Visezi să ai gene lungi, întoarse şi dese fără să aplici rimel în fiecare zi? Află că e posibil, doar îngrijindu-le constant cu ajutorul unor produse naturale, dar şi cu multă răbdare!

separator
extensii-de-gene-560x280

Piaptănă-ţi în fiecare zi genele

Picture2Cumpără-ţi o periuţă cu peri moi şi deşi pentru gene, eventual din fire de păr naturale – de porc. Piaptănă-le zilnic timp de cinci minute ca să stimulezi creşterea lor.

Vitamine speciale

Suplimentele pentru păr, piele şi unghii nu ajută doar la creşterea podoabei capilare, ci pot fi bune şi pentru genele tale. Aşa că dacă nu stai prea bine la capitolul gene, ai putea încerca şi câteva suplimente.

Vaselină

Vaselina pe care o foloseşti ca să-ţi hidratezi pielea este bună şi pentru gene. O poţi întinde pe gene cu ajutorul unei periuţe de plastic, cu peri tari. Cu cât sunt mai hidratate, cu atât vor avea putere să crească mai mult.

GENE-LUNGI

Uleiuri

Uleiul de cocos îţi hidratează genele şi le hrăneşte. Trebuie să te dai în fiecare seară, timp de o lună, cu ajutorul unei periuţe de mascara curată sau cu o dischetă de vată. Acelaşi efect îl au şi uleiul de ricin sau uleiul de măsline, dar trebuie să le aplici tot vreme de o lună, în fiecare seară, ca să poţi vedea schimbările.

Sursa

 

Cornelia Ștefăneț va fi monitorizată în proiectul ”Jurnalul unei gravide”!
Articolul anterior
Voronin a devenit străbunic!
Articolul următor
Alte articole interesante