Cum să-ţi menții bronzul mai mult timp!

Dacă te-ai întors recent de la mare cu un bronz perfect, pe care vrei să-l menții cât mai mult timp, trebuie să eviți anumite lucruri. Iată care sunt ele:

separator

Evită exfolierea agresivă

Stratul superior al pielii este cel care capătă o nuanță mai închisă după expunerea la soare, datorită melaninei, pigment produs de melanocite, celule aflate la baza epidermei. Exfolierea repetată și agresivă conduce la îndepărtarea rapidă a acestui strat colorat al pielii și la estomparea bronzului. Exfoliază-ți fața și corpul o singură dată pe săptămână pentru a menține bronzul perfect timp îndelungat.

Nu face băi lungi

Îți place să stai cu orele în cadă? Află că nu este un obicei tocmai bun pentru bronzul tău. Pielea se va descuama mult mai ușor, iar tu vei pierde repede nuanța arămie a pielii pe care o iubești.

Evită apa fierbinte

Dușurile prea fierbinți nu sunt deloc benefice pielii tale: o usucă excesiv, îndepărtează uleiurile protectoare produse în mod natural de piele, accelerează apariția ridurilor, dilată vasele sangvine și conduc la estomparea rapidă a bronzului pe timpul verii. Folosește apa caldă la o temperatură apropiată de cea a corpului.

sursa

Unii părinți se tem că s-ar putea îmbolnăvi și vor ca mersul la școală să fie opţional
Articolul anterior
Regulile pentru elevi, profesori și părinți, instituite în școlile și liceele din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante