Cum se meține în formă celebrul model Miranda Kerr

Miranda Kerr a fost întotdeauna admirată pentru frumuseţea şi silueta sa perfectă. Puțini însă știu că ea înainte ca să devină un renumit model, a urmat o carieră în nutriţie, unde a studiat foarte mult, despre tot ce înseamnă alimentație rațională. Iată că Miranda a recurs la planul de alimentaţie de tip sânge, dietă inspirată dintr-o carte pe care a citit-o.

separator
miranda-kerr-935751l-poza


Potrivit medicului naturist D’Adamo, dieta se bazează pe premisa că anumite alimente sunt mai compatibile cu anumite tipuri de sânge. Celebrităţi din străinătate care au urmat această dietă sunt Demi Moore, Elizabeth Hurley şi Courteney Cox Arquette.

Miranda Kerr, care are grupa de sânge de tip A, urmează dieta cărţii recomandate, cea vegetariană, care este bogată în consumul de legume organice, sucuri proaspete şi fructe. În ciuda programul ei agitat, care implică transportul aerian regulat şi zile lungi, modelul spune că regimul, dieta şi exerciţiile fizice sunt uşor de respectat şi spune că mănâncă gustări sănătoase oriunde se duce.

„Unele dintre gustări mele preferate sunt migdalele şi afinele, o jumătate de avocado cu sare de mare, şi-mi place, de asemenea, consumul de mere cu unt de migdale şi agave, se simte ca un tratament, dar este foarte bun”,spune ea potrivit clickpentrufemei.ro.

Miranda-Kerr

Modelul Kerr care meditează şi practică yoga în mod regulat,spune că exerciţiul calmant este de asemenea recomandat pentru persoanele cu un tip de sânge A.

„Am practicat yoga zi de zi, o jumătate de oră dimineaţa, plus o jumătate de oră de meditaţie”,spune ea. „Dedicaţie este cheia pentru mine, deoarece cu programul meu de călătorie constant mi se pare foarte benefic şi energizant.”

O actriță celebră s-a ras în cap în semn de solidaritate pentru sora sa bolnavă de cancer
Articolul anterior
Sfaturi de la un bărbat divorțat pentru o căsnicie fericită
Articolul următor
Alte articole interesante