Cum te îmbătrâneşte stresul timp de 10 ani! Foto

Stresul zilnic ne afectează sănătatea mai mult decât ne putem imagina. Ne face să avem insomnii, să fumăm mai mult, să consumăm alcool sau să mâncăm alimente dulci, pe care în mod normal am încerca să le evităm. Dar dincolo de toate astea, stresul cronic ne îmbătrâneşte foarte mult.

separator

Anna Magee, de 45 de ani, editor la site-ul healthista.com, a vrut să afle cum va arăta peste 10 ani, dacă va duce în continuare viaţa stresantă de acum. Pentru asta a cerut ajutorul artistei Auriole Prince, care a realizat un portret în funcţie de stilul actual de viaţă al femeii.

poze

Anna este jurnalistă şi trebuie să respecte termenele limită pentru predarea articolelor.

În plus, mănâncă de obicei în oraş şi se trezeşte în fiecare dimineaţă în jurul orei 4.30-5.00. Deşi merge regulat la sala de sport, Anna se plânge că nu are timp liber deloc şi nu se poate relaxa.

Auriole Prince a lucrat pentru legiştii de la FBI, ajutând la realizarea portretelor persoanelor dispărute, estimând cum ar arăta acestea după ani de zile.

Acum artista are un site unde clienţii interesaţi pot afla cum vor arăta atunci când vor îmbrătrâni sau dacă vor renunţa la anumite vicii.

Auriole a îmbătrânit cu 10 ani chipul Annei, ţinând cont de stilul ei de viaţă de acum. Stresul deja îşi spune cuvântul, iar în timp efectele vor fi greu de mascat.

Anne va avea pungi sub ochi şi cearcăne din cauza lipsei de somn, va fi ridată în special în zona ochilor, va avea obrajii căzuţi şi tenul deshidratat.

Nici albirea părului nu este un mit. Cercetătorii au aflat în urma mai multor studii că nivelul crescut de hormoni de stres duce la distrugerea celulor stem care colorează firele de păr.

Prin urmare, dacă nu îşi va schimba stilul de viaţă şi nu se va feri de stres, Anne va arăta mult mai bătrână peste 10 ani.

Sursa 

Natalia Morari: “S-o lăsăm mai moale cu dragostea”
Articolul anterior
Miley Cyrus s-a deghizat într-o reporteriță și a întrebat lumea ce crede despre ea!
Articolul următor
Alte articole interesante