De ce e bine să dormi cu părul prins în coc?

Faptul că trebuie să dormi cu părul desprins s-a dovedit a fi un mit. De fapt, ar fi bine să-ți prinzi părul în coc peste noapte, potrivit unica.ro.

separator
p_15304_766x350-10-85

În primul rând, dacă îți vei prinde părul în coc înainte de a te culca, primul lucru pe care îl vei remarca a doua zi de dimineață va fi că părul tău nu s-a încurcat deloc în timpul somnului. Dacă obișnuiai să dormi cu el desfăcut, sigur știi cât de rău se poate încurca în timpul nopții, mai ales dacă în cameră e cald și transpiri…

Apoi, un alt avantaj pe care îl vei remarca, dacă vei dormi cu părul prins în coc, va fi acela că părul tău nu se va mai electriza. Este de la sine înțeles acest lucru, având în vedere că firele de păr nu se mai freacă de pernă ore în șir.

Și, cel de-al treilea motiv, și poate cel mai bun pentru unele dintre noi, este că dormitul cu părul în coc oferă un plus de volum podoabei tale capilare. Dacă mai adaugi și un strop de cremă pentru textură, efectul de dimineață va fi spectaculos – bucle lejere, fără niciun efort!

 

Cum plâng viitoarele modele când li se cer schimbări de look!
Articolul anterior
Bloguri fashion din care te poți inspira!
Articolul următor
Alte articole interesante