De ce modelul Cristina Cartira nu va merge niciodată la solar!

Este un model cunoscut atât în țară, cât și peste hotare. A participat la diverse concursuri și s-a întors acasă cu premii valoroase, iar recent a câștigat titlul “Miss Optica 2016”. E frumoasă, are o siluetă și un ten de invidiat. Află secretele ei de frumusețe, ce produse folosește și cum își pregatește tenul pentru sezonul cald.

separator

Am mare grijă de tenul și părul meu. Nu economisesc când vine vorba de produse pentru îngrijirea pielii, aplic câteva măști în fiecare săptămână. Pentru podoaba capilară, folosesc uleiuri hidratante după fiecare spălare. Încerc să consum cât mai multe alimente benefice pentru păr și piele, cum ar fi semințe de in, avocado, citrice, alimente bogate în acizi graşi, omega-3.

Pe lângă produsele de îngrijire, am și o mască pe bază de miere și ulei de măsline, care ajută la hidratare și îmbunătățește starea pielii.

Nu există femei urâte și femei frumoase, există doar femei care știu și vor să se îngrijească și cele care nu știu și nu vor să o facă. Pentru a arăta bine zi de zi, am câteva reguli pe care, indiferent de vreme sau dispoziție, le aplic. Fac multă mișcare și aici nu mă refer la un anumit tip de sport. Merg și la înot, și la sala de forță cel puțin de două ori pe săptămână. Nu uit niciodată de produsele de îngrijire a pielii și a părului. Am mare grijă ce haină pun pe mine și cum mă machiez.

Merg regulat la saloanele de frumusețe pentru că doar acolo pot primi o îngrijire de calitate a corpului. La solar nu am fost niciodată și nici nu planific pentru că am pielea prea fină și sensibilă pentru o procedură de acest gen.

Când vine sezonul estival, am mare grijă de hidratarea pielii. O fac cu produse care au un conținut mai mare de acid hyaluronic sau apă termală. Pentru ca tenul să fie protejat de eventualele arsuri solare, folosesc și creme cu protecție solară.

Nu pot spune că folosesc doar produse naturale sau doar produse din comerț, dar le combin. Pentru că ambele dau rezultate bune, am decis că cel mai bine ar fi să le întrebuințez.

  • Text: Mihaela Sorocean

Ce nu știai despre Christina Grimmie, fosta concurentă a emisiunii ”The Voice”, care a fost omorâtă!
Articolul anterior
Pizza fără făină
Articolul următor
Alte articole interesante