De ce să te speli cu cafea pe cap?!

Știai că zațul de cafea e un exfoliant minunat care îți curăță pielea feței și te ajută să scapi de celulită. Dar pentru ce să te dai cu cafea pe păr? Cu siguranță, nu te-ai gândit la asta!

separator
spalat-par

Ai nevoie de 300 sau 400 mililitri de cafea, fiartă în ibric. Conform site-ului livestrong.com, cafeaua are puteri magice în lupta cu vârsta. După ce ai fiert cafeaua, asigură-te că o păstrezi la temperatura camerei și las-o acolo timp de 25-30 de minute.

După ce a ajuns la temperatura încăperii în care locuiești spală-te pe cap cu cafeaua, indiferent dacă ai părul murdar. La final, poți folosi un șampon simplu (fără arome) și un balsam pentru clătirea părului. Acest procedeu este benefic tuturor femeilor care vor să își ascundă vârsta, scrie pe teotrandafir.com.

După ce te-ai spălat pe cap cu cafea, usucă-ți bine părul cu un prosop, timp de 30 de minute. Nu opta pentru foehn pentru că îți va distruge părul.

Acest procedeu repetat de cel puțin două ori la fiecare 7 zile te va face să îți ascunzi firele albe: acestea vor deveni cafenii, deoarece capătă culoarea cafelei. Încearcă acest truc interesant și recomandă-l și prietenelor tale care sunt nemulțumite că trebuie să se vopsească în permanență pentru a-și ascunde vârsta din buletin.

5 pași pentru un abdomen plat și o talie reliefată!
Articolul anterior
5 motive care-l vor face să plece la altă femeie!
Articolul următor
Alte articole interesante