De ce sânii se lasă? Cum putem preveni acest lucru

separator
nii care sunt susținuți de piele, se lasă din cauza gravitației. Toate aceste aspecte sunt condiționate de mai mulți factori: de calitatea pielii, de informația genetică, de mărimea sânilor, de sarcină, de creșterea în greutate sau mărirea lor cu implant/injectare de grăsime.

10-sfaturi-pentru-a-avea-sani-frumosi

Chiar și în timpul nopții este indicată o formă de contenție a sânilor, desigur, una mai lejeră. În timpul zilei atunci când stăm în picioare, sânii tind să se lase spre buric, iar noaptea spre laterale. Sutienul, în cazul femeilor cu sâni voluminoși, ar trebui să fie sfânt și purtat la plimbare, în casă, la shopping și chiar și la sala de sport. Nici cele cu sânii mai mici nu sunt scutite de purtarea sutienului, însă respectarea „regulilor” nu este chiar atât de strictă.

Nu sunt recomandate sutienele cu sârmă pentru că strivesc sânul, fiind recomandate cele fără, iar acestea, atunci când sunt purtate trebuie să susțină sânii fără a presa tare asupra lor.

10587236_873626049331815_717222377_oO altă modalitate de prevenire este menținerea unei greutăți corporale constante de-a lungul vieții și luarea în greutate în mod echilibrat în sarcini, bineînțeles sub îndrumarea medicului.

Evitarea expunerii la soare sau la razele UV este una dintre cele mai indicate modalități de menținere a tonusului pielii.

„Îmbătrânirea sânilor și a pielii datorită soarelui nu este progresivă, ci bruscă. Ani de zile poate arata bine și brusc, uneori după sarcină, alteori după slăbire, alteori din senin, sânii (pielea) arată din ce în ce mai rău și atunci e prea târziu. Foarte multe femei merg la solar, de exemplu, și nu constientizează faptul că mai târziu acest lucru poate avea repercursiuni grave”, explica chirurgul esthetician, Calin Dobos.

Безымянный

Cum influențează sportul decolteul?

Sportul nu ajută la ridicarea sau “tonifirea” sânului. Este falsă concepția cum că sânul este legat de mușchi, de fapt sânul este o anexă a pielii, acesta alunecă deasupra mușchiului și asta se poate simți ori de câte ori sânul este palpat.

Sportul și alimentația corespunzătoare duc la dispariția grăsimii subcutanate și astfel pielea vine în raport direct cu mușchiul, și astfel creează senzația de piele tare.

„Ideea că pielea s-a tonifiat este o iluzie, o găselniță comercială. Sportul este bun pentru a modela forma trupului și în primul rând este SĂNĂTOS.”, a conchis chirurgul estetician Calin Dobos.

Sursa

Ion Paladi trăiește o dragoste interzisă
Articolul anterior
Învață să fii curajoasă și încrezută în sine!
Articolul următor
Alte articole interesante