De ce sunt atât de frumoase rusoaicele! Un aliment simplu le menţine tenul tânăr şi luminos

Femeile din Rusia sunt renumite în întreaga lume pentru tenul lor impecabil şi pentru modul în care îmbătrânesc.

separator

Ei bine, în Rusia secretul unui ten radiant este chiar… cartoful.

Bogat în microelemente, vitamina C şi amidon, acesta oferă posibilitatea de a întineri pielea cu cheltuieli minime şi cu rezultate maxime.

1304336895-skla_18605200

Mască pentru ten luminos

Un cartof fiert în coajă se curăţă şi se pisează bine. O lingură de piure se amestecă cu o lingură de brânză de vaci sau lapte prins, câte o linguriţă de ulei de masline sau de migdale şi glicerină farmaceutică.

Dacă masca este prea subţire, se adaugă puţin amidon, făină de orez sau de ovăz.

Amestecul se încălzeşte pe baie de aburi sau pe calorifer şi se întinde pe pielea uşor umezită de pe faţă, gât şi decolteu.

După 15-20 de minute masca se spală cu apă caldă, urmată de apă rece. Procedura se face o dată la 3-4 zile, timp de 4-6 săptămâni.

rusoaica

Mască antirid

Se amestecă câte o lingură de piure din cartofi cu o lingură de piure de fasole şi o lingură de lapte cald. Masca fierbinte se întinde pe faţă, se acoperă cu un prosop şi se lasă 15-20 de minute.

Dacă pielea este uscată, masca se spală cu un şerveţel de in înmuiat în lapte încălzit la 45 de grade, iar de pe pielea grasă se înlătură cu apă fiartă şi răcită.

Faţa se unge cu o cremă hidratantă. Pielea devine fină, netedă, dispar sau se previn ridurile mici.

Mască pentru pielea îmbătrânită a feţei şi a mâinilor

Se pisează 3 cartofi fierţi, se amestecă cu 3 linguri suc de mandarine proaspăt stors, un gălbenuş de ou crud şi o lingură de lapte.

Masca se întinde pe faţă şi pe mâini, se acoperă cu o folie alimentară (pentru palme se pot folosi mănuşi de cauciuc) şi se lasă timp de 15-20 minute. Masca se spală apoi cu un ceai cald, preparat din cantităţi egale de mentă şi flori de tei.

Sursa

Fostul soț spune că nu lucrează și nu achită pensia alimentară. Cum să procedez?
Articolul anterior
Trucul care te ajută să adormi rapid, după ce ai pus capul pe pernă
Articolul următor
Alte articole interesante