De ce trebuie să te epilezi seara și să îți faci manichiura dimineața

Pentru a îmbunătăţi eficacitatea procedurilor de frumuseţe, trebuie să le programezi la anumite ore. Dacă vrei să arăţi mereu impecabil, iată cum trebuie să-ţi faci programul!

separator

epilat

7.00– Spală-te pe dinți

Spală-te pe dinți imediat ce te ridici din pat, deoarece atunci nivelul de bacterii este cel mai ridicat din pricina cantității mai mari de saliva secretată. Neapărat, periază-ți și limba deoarece acolo se strâng cele mai multe bacterii.

7.30– Exfoliază-ți tenul

Amintește-ți că înainte cu o seară ai aplicat pe față un strat gros de cremă. Ei bine, aceste reziduri trebuie să dispară. Folosește un gel exfoliant în fiecare dimineață, pentru a-i reda tenului tău un aspect proaspăt și luminos, scrie unica.ro.

8.00– Aplică o cremă potrivită tipului tău de ten

Nivelul de sebum de pe fața ta este cel mai ridicat dimineața, așa că dacă aplici un produs corespunzător încă de la primele ore ale dimineții, acesta va fi mult mai eficient.

9.00– Tunde-te dimineața

Vei obține o tunsoare mai frumoasă deoarece stilistul tău va fi mai odihnit și va avea mai multă răbdare cu primii săi clienți. Mai mult, părul tău va arăta perfect toată ziua dacă alegi să te tunzi dimineața și nici nu vei fi nevoită să îți anulezi alte întâlniri programate după-amiaza sau seara, doar ca să ajungi la coafor.

10.00 – Fă-ți pedichiura

Deși ești tentată să îți programezi pedichiura pentru seara, indicat ar fi să o muți pentru dimineață pentru a micșora șansele de a face anumite infecții. Ustensilele din salon sunt mai curate dimineața decât seara.

Celebrul model Candice Swanepoel a devenit pentru prima dată mamă!
Articolul anterior
O mamă vegană, care şi-a hrănit bebeluşul de 11 luni doar cu nuci şi fructe, va fi cercetată penal!
Articolul următor
Alte articole interesante