Demonstrat! Sexul influențează sănătatea pielii!

Dacă nu ești adepta practicării sexului cu regularitate, îți oferim câteva argumente care confirmă că orgasmul este un beauty- ritual perfect.

separator

1. După sex, pielea devine strălucitoare

Sexul îmbunătățește circulația sangvină, în urma căreia pielea noastră se alimentează cu oxigen. Așa că, după o partidă fierbinte, strălucim din interior. De asemenea, în urma sexului, din organism sunt eliminate toxinele.

2. Sexul controlează acneea

În timpul orgasmului are loc expulzarea oxitocinei. Conținutul prea mare a acestui hormon al fericirii încetinește și chiar distruge microflora dăunătoare, încetinește răspândirea bacteriilor și împiedică apariția bolilor pielii. Încă un argument ar fi faptul că în timpul relațiilor intime crește brusc imunoglobulina. Anticorpii protejează sistemul imunitar, care la rândul său luptă cu apariția acneei, inflamaţiilor și infecțiilor.

3. Sexul încetinește procesul de îmbătrânire

Potrivit unor cercetări, actul sexual înflăcărat de trei ori pe săptămână te va ajuta să întorci ceasul biologic. După 30 de ani vei arăta cu minim trei-patru ani mai tânără decât semenii tăi. Totul din cauza că în timpul sexului, în organism se mărește cantitatea unui component proteic important pentru femeie-colagenul. Acesta face pielea mai elastică, fermă, ține ridurile sub control și contribuie la regenerarea rapidă a rănilor.

4. Sexul te face mai tânără în ochii celor din jur

Medicul Yvonne Fulbright  din SUA a făcut un experiment cu participarea a aproximativ  3.500 de bărbați și femei. Participanții au fost nevoiți să ghicească vârsta celor din jur. Potrivit cercetării, persoanele care duc o viață sexuală stabilă arată mult mai bine decât semenii lor care nu fac sex cu regularitate. Datorită hormonului plăcerii- serotoninei, ne simțim mai fericiți și mai frumoși.

O tânără a vrut să-şi tatueze un trandafir pe gât, dar rezultatul a marcat-o pe viaţă: ”Arată ca o varză!”

Să-ți faci un tatuaj este un angajament mare și implică să ai multă încredere în artistul care urmează să te tatueze, pentru a nu avea surprize neplăcute la final. Având în vedere acest lucru, o femeie a pățit-o chiar pe pielea ei și i-a îndemnat pe alții să nu se grăbească să-și facă un tatuaj, scrie observatornews.ro.

Kiya Minx și-a regretat instant decizia de a se tatua. Și-a dorit un trandafir tatuat pe gât, însă, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu…cea de la salon. La final, în loc să aibă tatuajul mult dorit, trandafirul s-a transformat într-o varză.

În videoclipul distribuit în contul ei de TikTok femeia a povestit despre incident.

„Știi cum spun oamenii să fii atent la tatuajele pe care le faci pentru că ai putea regreta când vei fi mai mare? Urăsc asta al naibii de mult. Tatuajul este atât prost și urât, Doamne, îl urăsc atât de mult. Și știi care e nebunia? Nu-mi place pentru că nu este ceea ce mi-am dorit. În primul rând, arată ca o varză. Să începem acolo, seamănă cu o varză. În al doilea rând, când îmi făceam tatuajul i-am spus tipului, acesta a fost primul meu tatuaj, l-am făcut când aveam 19 ani, i-am spus, nu pune umbrire. Și acest bărbat m-a convins să-i pun umbrire. Permit cuiva să mă convingă să obțin ceva ce va sta permanent pe corpul meu?. Îl urăsc cu adevărat și mereu vreau să-l acoper pentru că sunt atât de jenată de asta”, a povestit femeia revolatată, pe rețelele de socializare.

Oamenii au ținut să o liniștească

Oamenii au ținut să o liniștească și să o asigure că tatuajul este încă frumos și că nu poate fi asociat cu o varză. Totuși, mulți au fost de acord că nu ar putea să nu vadă varza odată ce le-a fost subliniată.

„Doamnă, de ce ați pomenit de varză? Vedeam un trandafir și acum nu pot să nu văd o varză. Este încă foarte frumos pentru ochiul străinului”.

„Am același trandafir pe șold și s-a micșorat cu adevărat, așa că arată ca o varză”.

Într-un comentariu ulterior, Kiya a explicat că intenționează să-și îndepărteze tatuajul de pe piele cu ajutorul unei proceduri cu laser.

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Video. Institutul Mamei şi Copilului implicat într-un scandal de luare de mită
Articolul anterior
Cum poți semna contracte de publicitate în valoare de aproape 40 000 lei în doar două zile? Aflați de la eroii ”Business Factory 2”
Articolul următor