Demonstrat! Sexul influențează sănătatea pielii!

Dacă nu ești adepta practicării sexului cu regularitate, îți oferim câteva argumente care confirmă că orgasmul este un beauty- ritual perfect.

separator

1. După sex, pielea devine strălucitoare

Sexul îmbunătățește circulația sangvină, în urma căreia pielea noastră se alimentează cu oxigen. Așa că, după o partidă fierbinte, strălucim din interior. De asemenea, în urma sexului, din organism sunt eliminate toxinele.

2. Sexul controlează acneea

În timpul orgasmului are loc expulzarea oxitocinei. Conținutul prea mare a acestui hormon al fericirii încetinește și chiar distruge microflora dăunătoare, încetinește răspândirea bacteriilor și împiedică apariția bolilor pielii. Încă un argument ar fi faptul că în timpul relațiilor intime crește brusc imunoglobulina. Anticorpii protejează sistemul imunitar, care la rândul său luptă cu apariția acneei, inflamaţiilor și infecțiilor.

3. Sexul încetinește procesul de îmbătrânire

Potrivit unor cercetări, actul sexual înflăcărat de trei ori pe săptămână te va ajuta să întorci ceasul biologic. După 30 de ani vei arăta cu minim trei-patru ani mai tânără decât semenii tăi. Totul din cauza că în timpul sexului, în organism se mărește cantitatea unui component proteic important pentru femeie-colagenul. Acesta face pielea mai elastică, fermă, ține ridurile sub control și contribuie la regenerarea rapidă a rănilor.

4. Sexul te face mai tânără în ochii celor din jur

Medicul Yvonne Fulbright  din SUA a făcut un experiment cu participarea a aproximativ  3.500 de bărbați și femei. Participanții au fost nevoiți să ghicească vârsta celor din jur. Potrivit cercetării, persoanele care duc o viață sexuală stabilă arată mult mai bine decât semenii lor care nu fac sex cu regularitate. Datorită hormonului plăcerii- serotoninei, ne simțim mai fericiți și mai frumoși.

Video. Institutul Mamei şi Copilului implicat într-un scandal de luare de mită
Articolul anterior
Cum poți semna contracte de publicitate în valoare de aproape 40 000 lei în doar două zile? Aflați de la eroii ”Business Factory 2”
Articolul următor
Alte articole interesante