Descoperă o metodă eficientă pentru întinerirea tenului

Loredana Groza, imaginea companiei Avon, reprezintă un nou produs. E vorba despre crema din gama Anew – Ultimate Supreme, care îmbunătățește aspectul semnelor avansate ale îmbătrânirii tenului, redându-i elasticitatea.

separator

 

Produsul se adresează femeilor trecute de 45 de ani. Eficiența sa se datorează Complexului Celluvive, care stimulează procesul de purificare celulară pentru a elimina fragmente din celulele deteriorate, dar și impuritățile din interiorul acestora, redând tenului aspectul ferm și elasticitatea. Extractul de perle negre hidratează în profunzime prevenind, totodată, pierderea fermității.

În scurt timp, vei observa că pielea a devenit mai fermă, conturul feței redefinit, iar ridurile vizibile de pe față și gât sunt reduse vizibil.

12179425_870098189775763_599366644_n

 

Încă o veste plăcută pentru clienții Avon – la comandarea cremei Anew Ultimate Supreme, vor primi mascara pentru volum Luxe Extravagance cu doar 1 leu.

Ia legătura cu Reprezentantul tău Avon pentru a încerca descoperirea revoluționată a brandului și a beneficia de ofertă.

Avon Cosmetics (Moldova)

www.avon.md

www.facebook.com/Avon.md

www.instagram.com/avon_md

Pui în sos de muștar și tarhon
Articolul anterior
Tragedie în familia Ludmilei Bălan!
Articolul următor
Alte articole interesante