A devenit un model de succes, chiar dacă s-a născut fără picioare!

Kanye este o tânără care a atins culmile succesului în pofida faptului că nu are picioare. Modelul, în vârstă de 23 de ani, pozează în lenjerie intimă şi câştigă o mie de dolari pe zi!

separator

A depăşit graniţele industriei modellingului pozând în diferite piese extravagante şi lăsând ca dezabilitatea ei să fie vizibilă.

„Nu am nevoie de picioare ca să mă simt sexy”, spune Kanye Sesser.

A fost abandonată pe treptele unui templu budist, în Tailanda, după doar o săptămână de la naştere şi a fost adusă în Portland, Oregon, la vârsta de cinci ani de către părinţii ei adoptivi. Aceasta a pozat pentru branduri precum Volcom, Nike şi Rip Curl Girl, scrie one.ro.

Şi-a început cariera în modeling la vârsta de 15 ani, când a început să pozeze pentru diferite branduri sportive, dar a avut şi un feature cu brandul Billabong. Ei bine, se pare că tânăra a fost recrutată şi de numeroase branduri de lenjerie intimă.

„Îmi place să fac bani din asta, dar mai ales să arăt lumii cum poate arăta frumuseţea. Aceste imagini sugerează tăria pe care o am”, a spus aceasta despre fotografiile în care a pozat în lenjerie din dantelă şi sutiene, în diferite poziţii seducătoare.

Kanye susţine că iubeşte sporturile extreme şi că-şi doreşte să participe la competiţia de mono-ski în 2018 în Coreea de Sud. Nu a intenţionat niciodată să devină model, dar pur şi simplu s-a întâmplat.

„Îmi place să mă exprim în diferite moduri decât ceea ce văd oamenii.”

De cele mai multe ori Kanya nu foloseşte un scaun cu rotile pentru a se deplasa şi preferă să meargă cu un skateboard sau în mâini. Aceasta are şi un iubit, care o susţine în tot ceea ce face, iar când a văzut-o defilând pentru prima oară i-a mărturisit că ceea ce a văzut a fost unic şi frumos.

O nouă modalitate de diagnosticare a cancerului de col uterin în R. Moldova. Mii de femei vor fi examinate
Articolul anterior
Julia Roberts a apărut desculță pe covorul roșu de la Cannes!
Articolul următor
Alte articole interesante