Erori de machiaj care te pot îmbătrâni

Un machiaj bine realizat este aliatul cel mai bun al unei femei pentru a arăta bine. Însă, uneori există tipuri de machiaj, care poate duce la un efect vizual de îmăbătrânire.

separator

Iată câteva sugestii cum trebuie corect, să folosești produsele de machiaj:
Fondul de ten aplicat în strat gros – make-up artiștii consideră, că machiajul aplicat în strat gros îmbătrâneşte. Pentru un ten frumos, folosește un burete după ce ai aplicat fondul de ten, pentru a lua de pe faţă excesul de machiaj.
Un strat gros de anticearcăn – odată cu înaintarea în vârstă, pielea de sub ochi devine mai subţire. Dacă vei folosi mult anticearcăn, această zonă poate arăta, de parcă ar fi acoperită cu cretă.
Pudră peste riduri – pudra este bună pentru a reduce strălucirea de pe nas şi bărbie, însă, aplicată în alte părţi, va socate în evidență ridurile. Profesioniştii în machiaj recomandă folosirea pudrei la persoanele de peste 40 de an, doar la ocazii speciale.Ruj care se scurge – conturul buzelor se pierde odată cu trecerea timpului, ceea ce face ca rujul să „migreze”. Astfel, femeile trebuie să folosească un creion de buze, pentru un look proaspăt.
Rimel pe genele inferioare – acest lucru pune în evidenţă ridurile de la colţurile ochiului. Femeile mai în vârstă ar trebui, să aplice rimelul doar pe genele superioare, pentru un look proaspăt și frumos.
Fard strălucitor la colţurile ochilor – odată aplicat va pune în evidenţă fiecare imperfecțiune de pe ten.

Cum să crești un copil optimist
Articolul anterior
Designeri talentați, modele superbe și ținute spectaculoase la „Privé Fashion Events”!
Articolul următor