Ești prea slabă? Încearcă tinctura de mărar!

Mărarul previne retenția hidrică și ajută la diminuarea celulitei, dar are și proprietatea de a aplatiza abdomenul. Astfel, poate fi folosit de persoanele care își doresc să slăbească. Deși poate părea un paradox, această plantă aromatică este la fel de eficientă și în cazul celor care vor să se îngrașe, întrucât stimulează apetitul.

separator
marar

Pentru acest din urmă scop, se recomandă tinctura de mărar, care se administrează de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă principală. Totodată, la fiecare masă va trebui să consumi nu doar alimente bogate în calorii, ci și hrănitoare: nuci, alune, avocado, lactate cu procent mare de grăsime, carne de porc, miere de albine, ciocolată neagră, orez cu lapte, fructe dulci, fructe uscate etc.

Cum prepari tinctura de mărar

Pentru prepararea acestei tincturi ai nevoie de 5-7 lingurițe de mărar tocat, care se va da prin rășniță de cafea. Pulberea obținută se lasă la macerat în 100 ml de alcool de 50 de grade timp de o săptămână, după care se filtrează și se pune în sticlă.Tinctura de mărar se administrează, de regulă, înainte de fiecare masă.

Sursa:divahair.ro

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Irina Tarasiuc vrea ca fiica ei să învețe limba ”moldovenească” la grădiniță
Articolul anterior
Cum îl cheamă pe copilul ministrului Bodișteanu!
Articolul următor