Ești prea slabă? Încearcă tinctura de mărar!

Mărarul previne retenția hidrică și ajută la diminuarea celulitei, dar are și proprietatea de a aplatiza abdomenul. Astfel, poate fi folosit de persoanele care își doresc să slăbească. Deși poate părea un paradox, această plantă aromatică este la fel de eficientă și în cazul celor care vor să se îngrașe, întrucât stimulează apetitul.

separator
marar

Pentru acest din urmă scop, se recomandă tinctura de mărar, care se administrează de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă principală. Totodată, la fiecare masă va trebui să consumi nu doar alimente bogate în calorii, ci și hrănitoare: nuci, alune, avocado, lactate cu procent mare de grăsime, carne de porc, miere de albine, ciocolată neagră, orez cu lapte, fructe dulci, fructe uscate etc.

Cum prepari tinctura de mărar

Pentru prepararea acestei tincturi ai nevoie de 5-7 lingurițe de mărar tocat, care se va da prin rășniță de cafea. Pulberea obținută se lasă la macerat în 100 ml de alcool de 50 de grade timp de o săptămână, după care se filtrează și se pune în sticlă.Tinctura de mărar se administrează, de regulă, înainte de fiecare masă.

Sursa:divahair.ro

Irina Tarasiuc vrea ca fiica ei să învețe limba ”moldovenească” la grădiniță
Articolul anterior
Cum îl cheamă pe copilul ministrului Bodișteanu!
Articolul următor
Alte articole interesante