Experiment: “Cât de repede fug bărbaţii de femeile grase”

Ce se întâmplă atunci când bărbaţii îşi stabilesc întâlniri cu femei slabe pe care le-au cunoscut pe internet, dar în faţa lor apar nişte dolofane? O iau la fugă desigur!

Experiment: “Cât de repede fug bărbaţii de femeile grase”

Un experiment video realizat recent a demonstrat acest lucru. De obicei, femeile se tem să cunoască vreun criminal în serie, iar bărbaţii să întâlnească în calea lor femei grase.

O fată drăguţă şi suplă a făcut cunoştinţă pe site-urile de socializare cu mai mulţi bărbaţi care i-au dat întâlnire. Fata s-a deghizat într-o femeie supraponderală, iar o cameră video a înregistrat reacţiile celor 5 bărbaţi când au văzut-o atât de mare!

2 Безымянный

Toţi au încercat s-o ia la fugă, iar pretextele au fost care mai de care mai stupide. Un tip a pretins că este căsătorit, iar altul a mers la baie şi nu s-a mai întors.

Nici comentariile n-au întârziat să apară: „Arăţi cu mult mai voluptoasă … Ești însărcinată?” și pleacă. „Este foarte deranjant”, a spus un altul. „Sunt un pic supărat. Am pierdut o groază de timp să vin până aici şi în zadar”.

Din cei 5 bărbaţi doar unul a stat până la final, deşi şi acesta la un moment dat a întrebat-o : „Îți place să mănânci?”

 

Poze
Articolul anterior
Nu poţi slăbi din cauza problemelor hormonale? O dietă recomandată de medic
Articolul următor
Alte articole interesante