Fața Nicoletei Luciu, plină de bube!

Peste noapte, Nicoleta Luciu s-a trezit cu fața plină de bube.

separator
Peste câteva zile, pielea s-a umflat, fața deformându-se complet.

Fața Nicoletei Luciu, plină de bube!

Vedeta a fost de acord să se demachieze în platoul emisiunii  WowBiz și să își arate adevărata față.

„Acum o lună și un pic au apărut niște bubițe și în două zile nu am mai putut să ies pe stradă. Prima dată am încercat să mă tratez singură acasă, evoluția a fost nefastă, s-au înmulțit mai rău. Am început să rup bubițele și am rămas cu semne pe față. O singură bubă de-asta îmi trecea după o săptămână, cam 10 zile.

Încă nu știu cauza. Eu am grijă cu dieta, am grijă cu igiena, la mine în casă se știe că primul lucru te descalți, te dezbraci și te speli pe mâini. Pielea mea dacă stai să o analizezi este foarte bine întreținută. Am consultat mai mulți medici care mi-au dat altceva. Au fost foarte importante gelurile pentru întreținere și curățare. Le țin ca pe niște lucruri sfinte. Trebuie să țin ordinea cu care mă dau.

Duminică m-am trezit cu o durere foarte mare de cap, nu mai vedeam foarte bine, mă țineam de pereți. Am rugat în casă pe cineva să sune la salvare. Au venit și m-au băgat pe perfuzii. Înainte de erupția asta am mai avut o cădere, mi-a fost rău toată ziua și tot așa am fost pe perfuzii. După aceea au început să îmi apară câteva bubițe pe față dar nu le-am dat importanță. Cele din zona bărbiei mă dureau până la rădăcina dinților.” 

Iată ce îndură fetele de la Miss Venezuela
Articolul anterior
3 metode perfecte pentru imunizarea copiilor de la familia Gorgos!
Articolul următor
Alte articole interesante