Fiica supermodelului Cindy Crawford, pe urmele mamei

Ce se naște din fotomodel, pe podium ajunge! Cam asta se spune despre fiica celebrei Cindy Crawford, care pare să calce pe urmele mamei sale. Nu doar asemănarea lor fizică este frapantă, ci și faptul că fiica fotomodelului începe să arate că are talent pentru modelling.

separator
Cindy+Crawford+Cindy+Crawford+Kaia+Gerber+Xn53xZnE2wIl

Kaia a apărut într-o poză făcută luni de fratele ei mai mare, Presley, în timp ce se amuză purtând o pereche de aripi. Imaginea publicată pe Instagram denotă că fiica lui Cindy Crawford are suficient potențial pentru ca într-o bună zi „să-i crească” celebrele aripi purtate de modelele casei Victoria’s Secret.

831238l-640x0-w-3ba814ed

În ciuda vârstei sale fragede, de 13 ani, Kaia demonstrează că are un dram de maturitate pentru a îmbrățișa această meserie și pentru a face parte din „armata îngerilor” de la Victoria’s Secret.

De altfel, impresiile de pe Instagram au fost foarte favorabile. „Mai bine decât un înger VS”, a scris cineva. „În curând vei fi un înger Victoria’s Secret”, a scris altcineva.

1413151264959_Image_galleryImage_image001_png

Kaia, care este fiica lui Cindy (48 de ani) și a soțului ei, Rande Gerber, cu care este căsătorită de 16 ani, și-a făcut debutul în lumea modei la vârsta de 10 ani, când a apărut în prima ei reclamă, pentru Young Versace.

Similitudinile dintre fiică și mamă au atras repede atenția elitei din această industrie, astfel că multe branduri au fost interesate să se asocieze cu viitoarea stea din modelling, notează cotidianul britanic Daily Mail.

1413170878355_wps_9_Rande_Gerber_Sunday_Bakin

Cu toate acestea, Cindy a temporizat puțin acest proces, ea declarând că fiica sa trebuie să mai aștepte înainte de a aborda o carieră în modă. „În acest moment, e prea tânără pentru a urma o carieră”, a spus vedeta pentru The Daily Front Row. „Nici măcar nu există joburi pentru o fată de zece ani. Dar dacă va avea 17 ani și va dori să încerce… desigur, ce pot să spun? Îi place mult să cânte și să fie actriță. Mi-a zis odată în glumă, dar nici nu știu dacă a glumit, că s-ar apuca mai întâi de modelling pentru că nu trebuie să știi să faci orice, dar apoi vrea să fie dădacă”, a povestit Cindy, amuzată.

De atunci, vedeta și-a cam schimbat părerea și o încurajează pe fiica sa să intre în lumea modellingului, notează ziarul citat.

kaia-gerber-cindy-crawford-daughter-teen-vogue-lead

La începutul acestei luni, adolescenta a debutat pe coperta revistei Teen Vogue, lucru cu care Cindy Crawford s-a declarat 100% de acord. „Sunt fericită s-o văd fericită”, a spus vedeta pentru publicația britanică Evening Standard. „Mă bucur că a lucrat cu un fotograf care e femeie, am lucrat cu ea, și este și ea mamă”, a adăugat vedeta.
Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Sursa 

 

Nu mânca coajă de lămâie! Este tratată cu compuşi toxici
Articolul anterior
Ce scrie o bloggeriţă din România despre prima sa vizită în Chişinău
Articolul următor
Alte articole interesante