Folosește gaz pentru păr, dacă vrei ca acesta să crească mai des

Măștile de păr nu funcționează și te-ai săturat să iei vitamine în permanență? Înseamnă că este timpul să revii la tratamentele de pe vremea bunicii. Astăzi, vom vorbi despre gaz și despre cum poate fi folosit acesta pentru a-ți face părul mai des și mai strălucitor!

separator

Motivele căderii parului

Căderea părului poate fi cauzată de diverse afecțiuni, cum ar fi problemele tiroidiene sau bolile dermatologice, dar și de lipsa de vitamine și de minerale din organism. De asemenea, un alt motiv îl poate constitui schimbarea anotimpului , mai ales când este vorba despre trecerea de la iarnă la primăvara sau de la vara la toamnă, când cantitatea de substanțe benefice organismului este simțitor mai scazută.

Gazul te scapă de problemele cauzate de căderea părului

Cu siguranță îți amintești de sfaturile pe care bunica ți le dădea despre beneficiile gazului pentru păr și probabil că ai și văzut-o folosindu-l.

Astăzi, găsim în orice magazin, de la supermarketuri până la farmacii, diverse loțiuni și șampoane care au la bază acest ingredient. Dacă, însă, vrei să încerci un remediu homemade pentru căderea părului, îți propunem să faci un amestec ce va avea rezultate evidente, cu toate că mirosul nu va fi tocmai pe placul tău.

Ingredientele de care ai nevoie sunt următoarele:

– două lingurițe de gaz;

– o jumătate de sticluță de ulei de ricin;

– doi căței de usturoi zdrobiți.

tratament_cu_gaz

Amestecă bine ingredientele, pentru a le omogeniza, apoi aplică-le pe rădacina firelor de păr, cu ajutorul unei dischete demachiante. Dupa 30 de minute de așteptare, te poți spăla pe cap. Este posibil să fie nevoie de șamponări repetate, pentru a scapa de miros, însă odata ce vei vedea rezultatele, vei uita de acest miros neplăcut. De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că tratamentul trebuie efectuat o dată pe săptămână. În scurt timp, vei observa că părul tău va fi mai des, mai strălucitor și mai sănătos.

Atenție! Dacă ai scalpul sensibil, nu folosi gazul, pentru că el poate cauza iritații la nivelul pielii capului.

Sursa 

Vedetele care au recunoscut că folosesc marijuana
Articolul anterior
Surorile Lupu i-au împrumutat o broboadă Sofiei Vicoveanca!
Articolul următor
Alte articole interesante