Fondul de ten care-ți oferă protecție solară și-ți acoperă imperfecțiunile!

Căutarea fondului de ten perfect poate semăna foarte mult cu o “misiune imposibilă”, deoarece trebuie luați în calcul mai mulți factori, iar decizia devine extrem de complicată.

separator

ffff

Ivatherm încearcă să îți ușureze munca și căutările, prezentându-ți fondul de ten JOVIALE, care îți va satisface toate cerințele unui fond de ten perfect. Joviale are 3 nuanțe, astfel încât cu siguranță vei găsi una apropiată tenului tău.


JOVIALE conține 100% pigmenți naturali și îți asigură o acoperire mare și un machiaj uniform, acoperind cu succes imperfecțiunile. Datorită apei termale Herculane din compoziție, fondul de ten Joviale poate fi folosit și în cazul tenului cu imperfecțiuni, are efect anti-imflamator, decongestionează și calmează pielea. Ce poate fi mai minunat decât un machiaj cu efect satinat și un ten protejat în același timp?

17580287_1136938556432028_897513958_n

Nu îți face griji nici pentru protecția solară, acest fond de ten fluid conține SPF25 și te va proteja atât împotriva razelor UVB, cât și UVA.

Ce face un fond de ten să fie cel mai bun? Să fie non-comedogen, să aibă acoperire mare, să asigure protecție solară, să-ți ofere un machiaj cât mai natural și uniform și să corecteze imperfecțiunile. Răspunsul la toate astea este Fondul de ten fluid JOVIALE de la Ivatherm și îl poți găsi pe rafturile Farmaciilor Familiei.

Partenerii noștri
Author Ivatherm
Email:office@ivatherm.ro
Facebook: https://www.facebook.com/IvathermRepublicaMoldova/info/?tab=page_info
Author Farmacia Familiei
Adresa: Chișinău, str. Burebista, 23
Tel.: (+373) 22 782 858
Email:office@farmaciafamiliei.md
Facebook: https://www.facebook.com/FarmaciaFamilieiSRL/?fref=ts&__mref=message_bubble
Pe 2 aprilie, vino să susții copiii cu autism la evenimentele organizate de AO ,,SOS Autism”!
Articolul anterior
Părinții fără poliță medicală vor primi indemnizații pe copil până la vârsta de 2 ani
Articolul următor
Alte articole interesante