Gabriela Ciubară, despre tendințele toamnă-iarnă 2015-2016!

Fiecare sezon vine cu tendințele lui în materie de stil și frumusețe. Dacă vrei să fii în vogă, nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj rujul bordo, blush-ul roz pal pentru pomeți și fardurile naturiste.

separator
giles-fall-2015-1

Make-up artistul Gabriela Ciubară îți propune 4 direcții ale trendurilor de make-up, tu alege-o pe cea care-ți convine în funcție de dispoziție, vârstă sau eveniment.

Machiaj natural , pe care-l faci în 10 minute

După cum ai observat, toate vedetele și modelele sunt “îndrăgostite” de această tendință, care constă într-un machiaj luminos, contururi imprecise și accent pe buze. Dacă vrei să optezi și tu pentru un make-up de acest tip, lasă-ți sprâncenele groase, pune-ți ochii în valoare cu nuanțe naturale, folosește un blush roz-pal pentru pomeți și accentuează-ți buzele cu un ruj roșu, bordo sau mov închis.

Evită liniile conturate în favoarea celor șterse.

hbz-fw2015-trends-beauty-goth-lips-giles-bks-a-rf15-8324 IMG_28093-e1434993479646

Smokey eyes

Acest tip de machiaj se menține pe primele poziții și în acest sezon. Este perfect pentru ieșirile în club sau evenimentele mondene. Dacă-ți dorești o privire sexy, trebuie să pui accent doar pe ochi. Folosește un fond de ten translucid (exclude masca mată) și un blush roz-pal, care-ți vor face tenul să radieze de prospețime. Nu pune accent nici pe buze, optează pentru un ruj sau un gloss în nuanțe naturale.

2-Machiaj-toamna-iarna-2015-2016

Codițele franceze

Dacă până acum machiajul ochilor cu eyeliner-ul negru se făcea cu multă grijă și atenție pentru a obține linii cât mai exacte, în acest sezon se poartă codițele franceze nedefinite.

6-Machiaj-toamna-iarna-2015-2016

Corecțiile feței

Adolescentele sunt “obsedate” de corecția feței prin intermediul machiajului. Tinerele pot cocheta cu această tendință, însă femeile trecute de prima tinerețe ar trebui să renunțe la ea pentru că umbrele le vor îmbătrâni vizibil.

0O4gR1yqtKo

Kim Kardashian a adăugat 23 de kilograme
Articolul anterior
Moldovenii fac abuz de antibiotice, ceea ce a dus la rezistenţa infecţiilor faţă de acest preparat
Articolul următor
Alte articole interesante