Greșeala pe care o faci și tu atunci când te epilezi!

Femeile care nu suportă durerea din timpul îndepărtării părului cu ceară sau cu epilatorul, recurg la o metodă mult mai simplă: lama. De multe ori, rezultatul este dezastruos: picioare iritate, cu semne și tăieturi.

separator
femeie-ras-picioare-667x444-486x.59f

De ce? Nu respecți regulile epilatului cu lama!

Te epilezi cu săpun

Un săpun obișnuit, pe care îl ținem pe chiuveta de la baie sau la duș, poate fi prea uscat pentru piele. În momentul în care epiderma vine în cotact și cu lama aparatului, aceasta este supusă la o dublă agresiune. Mai ales că rasul îți deshidratează pielea. Dacă nu vrei să cumperi un gel sau o spumă de ras specială, poți folosi ca hidratant balsamul de păr.

Folosești o lamă veche de ras

Aparatele vechi au lama tocită și este mai dificil să obții o piele fină, decât atunci când te razi cu unul nou. Ce este și mai rău, e faptul că lamele vechi adună pe suprafețele lor și bacterii. Și cu siguranță nu vrei să te tai cu o lamă plină de microbi. Nu trebuie să arunci lama imediat cum o folosești prima dată, însă nici să o ții cu săptămânile. Un semn bun că e timpul să schimbi lama de ras este atunci când se împotmolește pe epidermă, în loc să alunece.

sursa

Buze de rață și haine kitchoase. Pițipoancele sunt la modă!
Articolul anterior
”Cu ea în brațe am alergat să o salvez, așteptând o minune. Ajutați-mă!”
Articolul următor
Alte articole interesante