Greşelile penibile de machiaj ale vedetelor

Din dorinţa de a străluci în lumina reflectoarelor, unele vedete fac, uneori, greşeli de machiaj de-a dreptul penibile.

separator

Se spune că machiajul este o adevărată artă, dar nu toată lumea îi stăpâneşte tainele.

RTEmagicC_Angelina-jolie-greseala-machiaj.jpg

Orice apariţie a Angelinei Jolie este una analizată până în cele mai mici amănunte. Şi ea ştie acest lucru! În această situaţie nimeni nu înţelege cum a putut ieşi din casă Angelina Jolie cu urme vizibile de pudră albă pe faţă şi în decolteu, greşeală de make-up pentru care a fost aspru criticată.

RTEmagicC_Uma-thurman-greseala-machiaj.jpg

Gafa de machiaj a actriţei Uma Thurman a stârnit hohote de râs. Pe de altă parte, suntem convinşi că actriţa nu s-a privit în oglindă înainte să participe la evenimentul monden unde s-a remarcat într-un mod atât de neplăcut. Oricum, recomandarea este să-şi schimbe consilierul de imagine.

RTEmagicC_Leighton-meester-greseala-machiaj.jpg

O altă eroare de make-up imensă a avut-o drept protagonistă pe Leighton Meester. Tenul accentuat cu prea multă pudră albă, combinat cu ochii puși în evidenţă cu prea mult albastru şi cu rujul roşu strident au transformat-o pe vedeta din „Gossip Girl” într-o apariţie horror. Şi nu era Halloween-ul!

RTEmagicC_Drew-barrymore-greseala-machiaj.jpg

A fost imaginea unui celebru brand de cosmetice şi şi-a lansat şi propria linie de produse de înfrumuseţare, însă greşeala făcută la premiera filmului „Charlie’s Angels: Full Throttle” o să o urmărească toată viaţa pe Drew Barrymore. Din dorinţa de a avea un ten radios, actriţa a folosit prea multă pudră iluminatoare, fapt care a făcut-o să semene cu un clovn.

RTEmagicC_AnnaLynne-mcCord-greseala-machiaj.jpg

La premiera filmului „Spartacus: War Of The Damned”, AnnaLynne McCord a dovedit că un machiaj poate să te urâţească dacă nu este adecvat momentului. Încercarea ei de a miza pe un look nude pentru a-şi ascunde defectele a fost una nefavorabilă pentru vedeta din 90210.

Sursa 

alte Articole interesante